CSM Oradea vs. U BT Cluj Napoca, 4 mai 2016

0

Arena ”Antonio Alexe” din Oradea va fi gazda primului meci din cadrul semifinalelor Ligii Naționale dintre CSM Oradea din localitate și U Cluj. În urmă cu aproximativ o lună, în același loc, meciul conta pentru finala Cupei României, trofeul adjudecat de oaspeți, detalii în acest articol.

Cu siguranță gazdele nu au uitat acea înfrângere amară în fața propriilor suporteri și vor căuta să o răzbune, însă rămâne de văzut și în ce măsură vor reuși. Sean Barnett va fi omul cheie al orădenilor, în timp ce omologul său Dykes va fi dirijorul atacurilor clujene.

Disputele directe din acest an au fost destul de echilibrate, însă U Cluj s-a impus de 3 ori, în timp de orădenii o singură dată în meciurile de campionat. În percepția specialiștilor U Cluj este favorită și la câștigarea campionatului în acest sezon.

Predicții 

Bookmakerii au înclinat balanța în favoarea gazdelor, cotându-i la 1.40, însă favoriții accederii în finală din acest duel sunt oaspeții. Așa că merită să încercăm victorie U Cluj la cote de 2.90 minim.

De asemenea, un handicap pentru U Cluj +3,5 este cotat la 1.90 (U Cluj nu pierde la diferență mai mare de 3 puncte).

Spor la bani!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.