Real Madrid vs. Manchester City, 4 mai 2016

0

O seară de miercuri minunată nu se poate încheia mai bine decât cu  returul unei semifinale de Champions League pentru un iubitor al fotbalului spectacol. Și ce spectacol se anunță azi, Realul primește vizita vedetelor lui Manchester City, club ajuns în premieră într-o semifinală de cupă europeană.

Trebuie să remarcăm că Real se simte foarte bine în compania echipelor englezești și sunt neînvinși în ultimele 9 partide disputate împotriva echipelor din regatul unit. Meciul tur s-a încheiat la egalitate 0-0, însă a fost un scor alb foarte spectaculos, cu multe ocazii de ambele părți. Pe Santiago Bernabeu, galacticii au câștigat toate disputele din actualul sezon competițional al Champions League, iar principala armă este, evident atacul.

În ultimul meci de campionat Real s-a impus greu cu 1-0 la Rayo, dar nici nu a turat prea mult motoarele. Cetățenii au cedat la Southampton cu 2-4, gândul fiindu-le, de asemenea, la meciul din această seară.

Absenți 

Real Madrid nu se va putea baza pe Casemiro, însă tot mai multe voci susțin că principala piesă din angrenaj, Cristiano Ronaldo, va fi apt de joc. O incertitudine este și prezența lui Karim Benzema care nu este încă refăcut.

Manchester City nu se va putea baza pe accidentașii Zabaleta și David Silva, unele semne de întrebare apărând și în dreptul lui Yaya Toure.

Echpe probabile 

REAL MADRID:               Navas–Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo–Modric, Kroos, Isco–Bale, Vasquez, Ronaldo

MANCHESTER CITY:    Hart–Sagna, Otamendi, Company, Clichy–Fernando, Fernandinho–Navas, Toure, De Bruyne–Aguero

Predicții 

Cele două echipe au un potențial ofensiv extraordinar, însă pe Real Madrid o avantajează și terenul propriu, și experiența acumulată în competiție, și prezența lui Cristiano și Gareth Bale, două arme mortale pentru fundașii laterali ai ”cetățenilor”. Execuțiile lui De Bruyne sau Aguero pot fi oricând surprinzătoare. Avem toate premisele pentru un ”goal fest”.

Cotele de minim 2.00 pentru victorie Real și peste 2,5 goluri în meci sunt o pâine de mâncat.

Se poate încerca pe mize mai mici și Peste 4,5 goluri în meci la cote de minim 4.75.

Spor la bani!

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.