Petrolul Ploiesti vs. CFR Cluj, 6 mai 2016

0

Petrolul este echipa blestemată în acest sezon în lupata cu problemele financare. Mai mult ca sigur echipa emblemă a Ploiești-ului va retrograda la finele campionatului în liga secundă. Cu antrenori schimbați pe bandă rulantă și lot de jucători inconstant valori și numeric, ”lupii galbeni” au căzut de multă vreme la fundul clasamentului și nu pot ieși la suprafață. Victoriile de la Timișoara și acasă cu CSU Craiova, singurele obținute în 9 etape scurse din Play-out, le-au dat de 2 bani speranță elevilor lui Jerry Gane, însă și pe aceia i-au cheltuit ulterior.

CFR Cluj a fost victima depunctărilor, alături de adversarul de astăzi încasând un ”minus 6” din startul sezonului. În schimb, clujenii au un lot bun și practică un joc destul de plăcut sub comanda antrenorului Toni Conceincao. Juan Carlos și Cristi Bud sunt pe primele poziții ale marcatorilor în play-out cu 5, respectiv 4 goluri. În 9 meciuri disputate, defensiva clujenilor a încasat doar 5 goluri, exact câte a reuțit să înscrie Petrolul în play-out.

Absenți 

Nu există absențe notabile la niciuna din echipe, de remarcat că Lucian Goian va reveni în centru defensivei ardelene după suspendarea pricinuită de cumul de cartonașe galbene.

Echipe probabile 

PETROLUL: Cobrea–Beta, Mișelăricu, Benga, Begeorgi–Mareș, Stana, Bucșă, Ziani–Astafei, Zoubir

CFR CLUJ: Marc–Camora, Goian, Larie, Lopes–Juan Carlos, Nascimento, Petrucci–Nouvier, Bud, Beleck

Predicții 

Cele 3 întâlniri din acest sezon dintre cele două formații au fost sărace în goluri, câte o victorie de fiecare parte cu 1-0 și un 0-0. Avem motive să credem că CFR va fi mai mult cu gândul la finala cupei de marți de pe Arena Națională împotriva lui Dinamo, așa că este posibil ca și unii titulari să fie menajați.

PSF X la cotă de minim 1.70 pare o alegere destul de înțeleaptă pentru pariori. De asemenea, cota minimă de 1.75 pentru SUB 2,5 goluri în meci, nu ar trebui ratată.

Spor la bani!

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.