Dinamo vs. Viitorul Constanța, 6 mai 2016

0

Meci fără miză în Ștefan cel Mare în ultima etapă a play-off-ului, singura realizare de pe urma acestei partide o poate avea Dinamo, care, în eventualitatea unei victorii coroborate cu o victorie a Astrei la Severin, ar urca pe locul 3 în dauna Pandurilor lui Iordănescu. Probabil că pentru Dinamo va fi un test util înaintea finalei de Cupa României de marți, împotriva celor de la CFR.

Ambele echipe vin după meciuri cu multe goluri, Viitorul s-a distrat cu ASA la Ovidiu, scor 6-1, în timp ce Dinamo a fost chelfănită la Giurgiu în meciul de sărbătorire a titlului cu 4-2 de Alibec și compania. E foarte greu de prevăzut cursul jocului de astăzi în aceste condiții, însă conform tradiției ar trebui să vedem goluri între cele două combatante, în 7 din ultimele 9 partide înscriind ambele.

Absenți 

De la Dinamo vor lipsi Steliano Filip și Robert Moldoveanu, accidentați, iar de la Viitorul vor absenta unii din juniorii folosiți de Hagi la prima echipă  deoarece vor fi prezenți la semifinalele ediției inaugurale a Ligii Elitelor U19 de la Mogoșoaia, cum ar fi Andrei Rusu, Carlo Casap, Alexandru Trancă.

Echipe probabile 

DINAMO:    Cerniauskas–Olteanu, Mevlja, puljic, Hanca–Ekeng, Anton–Lazăr, Palic, Rotariu–Gnohere

VIITORUL: Buzbuchi–Ganea, Boli, Hodorogea, Benzar–Marin, Filip, Pablo–Hagi, Chițu, Tănase

Predicții 

PSF X ar putea fi o alegere bună, însă la cotă minimă 1.95, în vreme ce GG3+ (ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci) ar trebui găsit la cotă minimă 2.00.

Spor la bani!

 

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.