Norwich vs. Manchester United, 7 mai 2016

0

Etapa 37 din Premier League începe pe Carrow Road, unde Manchester United o vizitează pe Norwich City. Ambele echipe au nevoie de victorie-Norwich pentru a rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării; United pentru a se apropia de locurile care duc în Champions League.

Norwich se află acum pe 19, la 2 puncte de locul 17-Newcastle-dar cu un meci mai puțin jucat. Canarii au pierdut 3 meciuri consecutive fără a marca vreun gol și par să continue forma dezastruoasă în Premier League din 2016 (3-2-11).

Man United e pe 5, și cu o victorie se poate apropia la un punct de locul 4 și calificarea în Champions League. Trupa lui Louis van Gaal a pierdut un singur meci din ultimele 10 și a câștigat 4 din ultimele 5, de notat fiind victoria cu Everton prin care au ajuns în finala Cupei Angliei. Etapa trecută au obținut un egal, 1-1, cu Leicester.

Norwich a câștigat cea mai recentă întâlnire directă, pe 19 decembrie, cu 2-1. United a câștigat, însă, 6 din ultimele 8 partide.

Absenți 

La Norwich lipsesc Timm Klose și Andre Wisdom, accidentați. Tettey este incert.

Man United nu îi poate folosi pe Fellaini-suspendat, și pe accidentații Shaw și Schweinsteiger.

Echipe probabile 

Norwich City: Ruddy – Pinto, Martin, Bassong, Olsson – Redmond, Howson, O’Neil, Brady – Hoolahan – Jerome

Manchester United: De Gea – Valencia, Smalling, Blind, Rojo – Carrick, Schneiderlin – Lingard, Rooney, Martial – Rashford

Predicții 

Apărarea lui Manchester United începe să funcționeze din ce în ce mai bine, iar Norwich nu pare echipa care să pună mare pericol la poarta lui De Gea. X2 la cote de peste 1.20  reprezintă o alegere înțeleaptă pentru material combo, iar 1.90 pentru NU marchează ambele echipe în acest meci poate reprezenta valoare în avantajul pariorului.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.