Aston Villa vs. Newcastle United, 7 mai 2016

0

Un meci care contează doar pentru oaspeți. Aston Villa a retrogradat matematic și poate spera doar la o revenire rapidă pe prima scenă după acest sezon de coșmar. Villa are cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din Premier League, a câștigat doar 3 meciuri în acest sezon și a pierdut ultimele 11.

Newcastle a ieșit, în sfârșit, din zona roșie a clasamentului și are nevoie de victorie pentru a rămâne în prima ligă. Revenirea de formă sub Rafa Benitez le-a adus 8 puncte în ultimele 4 meciuri: egaluri cu Manchester City și Liverpool și victorii cu Swansea și Crystal Palace.

În ultima etapă, Aston Villa a pierdut dramatic la Watford, cu 3-2, după ce a primit două goluri în prelungiri. Newcastle a câștigat cu 1-0 în fața lui Crystal Palace, într-un meci în care Darlow-a treia opțiune pe postul de portar-a apărat un penalty.

Newcastle stă mult mai bine la întâlnirile directe. Nu a mai pierdut cu Aston Villa de 5 ani, având 5 victorii și 4 egaluri. Meciul din tur s-a încheiat 1-1.

Absenți 

Aston Villa nu îi poate folosi pe Amavi, accidentat, si pe Aly Cissokho, suspendat. Kieran Richardson este incert.

Newcastle nu va conta nici mâine pe primii doi portari: Krul si Elliott; dar nici pe Coloccini si Haidara, toți accidentați. Janmaat este nerefăcut complet după o accidentare la mână, dar a declarat că vrea să joace în ciuda riscurilor. Contractele lui Obertan si Marveaux au fost incheiate in această săptămână.

Echipe probabile 

Aston Villa: Bunn – Hutton, Toner, Lescott, Clark, Richards – Gueye, Bacuna, Westwood – Gestede, J. Ayew

Newcastle United: Darlow – Anita, Mbemba, Lascelles, Dummett – Tiote, Colback – Townsend, Sissoko, Townsend – P. Cisse

Predicții 

Cotele pentru acest meci sunt în dezavantajul pariorilor, 2 solist fiind cotat între 1.50 și 1.60. Cel mai bun sfat ar fi să excludeți meciul de pe cupoane, sau să evitați mizele mari. Pentru pariuri live cea mai corectă variantă ar fi să intrarea în piață pe victoria lui Newcastle la cote de minim 1.90.

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.