West Ham vs. Swansea, 7 mai 2016

0

West Ham face cel mai bun sezon al său în Premier League, fiind pe locul 6 și cu șanse foarte mari să joace din nou în Europa League. Ciocănarii au 5 victorii și 5 egaluri în ultimele 10 meciuri în campionat, unde nu a mai pierdut de 3 luni. Mai mult, ultima înfrângere pe teren propriu a avut loc în august. West Ham va juca penultimul meci pe Boleyn Ground, înainte de a pleca pe Stadionul Olimpic, și speră să continue seria excelentă. În ultima etapă a câștigat cu 3-0 în deplasarea de la West Bromwich Albion.

Swansea e pe locul 13 și va încheia campionatul în a doua jumătate a clasamentului, fără emoții în ce privește retrogradarea. Inconstanța a fost principala problemă a galezilor anul acesta, alternând victoriile categorice și jocurile foarte slabe. Swansea a luat doar un punct din ultimele 4 deplasări, meciuri în care a primit 12 goluri și a înscris doar 4. Etapa trecută a câștigat cu 3-1 în fața lui Liverpool.

Ultimele două meciuri directe s-au terminat la egalitate, 0-0 și 1-1. West Ham a câștigat de fiecare dată pe propriul teren.

Absenți 

La West Ham va lipsi Jenkinson, iar Lanzini, accidentat în ultima etapă, este incert.

Swansea nu îi va folosi pe Paloschi, Sigurdsson și Taylor-toți accidentați. Căpitanul Ashley Williams va fi odihnit înaintea Campionatului European.

Echipe probabile 

West Ham: Adrian – Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell – Moses, Kouyate, Noble, Payet – Sakho, Carroll

Swansea: Fabianski – Rangel, Amat, Fernandez, Naughton – Cork, Britton – Routledge, Fer, Barrow – Ayew

Predicții 

Cu dirijorul Payet în formă excepțională, dar și cu Andy Caroll cu lipici la gol, West Ham pornește clar favorită. Am putea avea un meci cu PESTE 2,5 goluri, dar cotele minime trebuie să pornească de la 1.70. De asemenea, 1 solist trebuie mizat la minim 1.50.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.