Leicester vs. Everton, 7 mai 2016

0

Leicester, noua campioană a Angliei, va primi trofeul Premier League la finalul meciului indiferent de rezultat. E ultimul meci pe care vulpile îl joacă în fața propriilor suporteri în acest sezon. Leicester e neînvinsă de 10 meciuri, dintre care a câștigat 7. În ultima etapă a remizat, 1-1, pe terenul lui Manchester United, punct suficient pentru a-și asigura titlul. Leicester joacă excelent acasă, unde are doar o înfrângere în acest sezon de Premier League (2-5 cu Arsenal, în septembrie).

Everton trece printr-o formă slabă. Deși a câștigat cu Bournemouth în ultima etapă, e singura victorie în ultimele 8 meciuri. Echipa lui Roberto Martinez este pe 11 în Premier League și a fost eliminată din Cupa Angliei în semifinale.

S-au marcat multe goluri în întâlnirile directe după ce Leicester a revenit pe prima scenă: două rezultate de 2-2 în sezonul trecut și o victorie cu 3-2 a campionilor în turul ediției actuale.

Absenți 

La Leicester nu vor juca Huth și Drinkwater-suspendați; și Matthew James-accidentat.

Everton îi are pe Browning și Deulofeu accidentați, iar trei jucători sunt incerți: Jagielka, Barry și Coleman. Ramiro Mori, suspendat, nu va face parte nici el din lot.

Echipe probabile 

Leicester: Schmeichel – Simpson, Morgan, Wasilewski, Fuchs – Mahrez, Kante, King, Schlupp – Okazaki, Vardy

Everton: Howard – Besic, Stones, Pennington, Baines – McCarthy, Gibson – Lennon, Barkley, Cleverley – Lukaku

Predicții 

Statistica întâlnirilor directe și a parcursului recent al echipelor parcă nici nu mai contează în această întâlnire. Vor curge râuri de cerneală despre magnifica performanță a lui Leicester din acest sezon, dar noi trebuie să ne concentrăm asupra predicțiilor. Vardy va reveni cu poftă de gol, iar gazdele vor juca pentru deliciul publicului, Nu mai este nicio presiune pe ei, vor juca de plăcere. 1x e o alegere bună la cotă minimă 1.25, iar 1.75 trebuie să fie punctul de plecare pentru GG3+ (ambele echipe înscriu și minim 3 goluri marcate în meci)

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.