FC Koln vs. Werder Bremen, 7 mai 2016

0

Două echipe cu obiective totalmente opuse. Gazdele încearcă in extremis să prindă ultimul loc de cupe europene afectat Germaniei, cu toate că acest lucru este foarte dificil și ține, mai degrabă, de aria teoreticului. Koln se află pe locul 8, la 5 puncte distanță de locul 7, care conduce în preliminariile Europa League.

Mai delicată este problema la Werder Bremen, formație amenințată de retrogradare și care are nevoie de puncte. Koln este una dintre echipele cu eficiență scăzută, doar 36 de goluri marcate până acum, în timp ce oaspeții sunt mai deschiși, mizând pe cartea atacului, chiar cu riscul de a încasa goluri.

În ultimele două partide directe de la Koln s-au înregistrat rezultate identice, 1-1. Bremen a învins în acest sezon pe Koln în Cupă, iar în tur, în fieff-ul lui Werder, a fost egalitate, tot 1-1.

Absenți 

Lehmann respectiv Wolf, Bargfrede, Yatabare, Johansson, Zetterrer,

Echipe probabile 

Koln (4-2-3-1): Horn – Sorensen, Maroh, Heintz, Mladenovic – Vogt, Hector – Risse, Gerhardt, Bittencourt – Modeste

Werder (4-2-3-1): Wiedwald – Gebre, Vestergaard, Djikobodji, Garcia – Fritz, Grillitsch – Oztunali, Junuzovic, Bartels – Pizarro

Predicții

X2 la cotă minimă 1.40 pare o alegere bună. De asemenea, merită încercată și cota de 1.70 pentru GG3+ (ambele echipe înscriu și minim 3 goluri în meci)

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.