Eintracht Frankfurt vs. Borussia Dortmund, 7 mai 2016

0

Alte două combatante care au obiective diametral opuse. Frankfurt, cu 33 de puncte, este prima pe lista retrogradatelor, fiind în urmărirea lui Bremen, care are un singur punct în plus. Dortmund, la rândul ei, se agață de infimele șanse pentru cucerirea cununii cu lauri. Oaspeții au 77 de puncte și trebuie obligatoriu să învingă de două ori, în timp ce Bayern să capoteze în ambele runde.

Dortmund va juca la victorie, indiferent de circumstanțe. Ambele echipe sunt în formă, Frankfurt venind după două succese la rând. Borussia a legat și ea patru meciuri consecutive victorioase, iar suporterii își aduc aminte și de acel categoric 4-1 din tur.

Eintracht a anunțat o formulă foarte defensivă, cu cinci fundași dispuși în teren, semn că le este frică de o confruntare deschisă împotriva valoroasei Dortmund.

Absenți 

Anderson, Flum, Meier, Medojevic, Reinartz, Seferovic, Zambrano respectiv Subotic, Park,Weigl, Gundogan,Piszczek

Echipe probabile

Eintracht (5-4-1): Hradecky – Regasel, Russ, Abraham, Oczika, Djakpa – Gacinovic, Hasebe, Huszti, Ben-Hatira -Castaignos

Dortmund (4-2-3-1): Burki – Durn, Sven Bender, Hummels, Schmelze – Sahin, Castro – Mikhytarian, Kagawa, Reus – Aubameyang

Predicții

Victoria lui Dortmund este cotată la 1.40, iar cotele minime ce trebuie luate în considerare pentru PESTE 2,5 goluri în meci sunt de 1.45.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.