Marseille vs Reims, 7 mai 2016, Ligue 1

0

Marseille și Reims se întâlnesc sâmbătă seară în Ligue 1, în etapa cu numărul 37 a campionatului, cu începere de la ora 22.

Marseille ocupă în acest moment poziția a 13-a a clasamentului din Ligue 1, cu 44 de puncte acumulate în 36 de partide, un loc extrem de dezamăgitor după visurile de la începutul anului.

De partea cealaltă, Reims se găsește pe poziția a 18-a a clasamentului, cu cele 36 de puncte obținute după 36 de etape.

Gazdele au reușit să depășească perioada foarte slabă pe care o traversau, după ce în ultima etapă au obținut a 9-a victorie a sezonului, 1-0 pe terenul celor de la Angers.

Absenți 

Gazdele de la Marseille nu se pot baza pe suspendatul Jacques Alaixys Romao și accidentații Georges Kevin Nkoudou și Rolando.

Hămări Traore este suspendat, în timp ce Alexis Peuget, Odair Fortes, Johann Carrasso și Franck Signorino sunt accidentați la Reims.

Echipe probabile 

Marseille: Mandanda – Mendy, Rekik, N’Koulou, Manquillo – Alessandrini, Barrada, Anguissa, Thauvin – Fletcher, Batshuayi.

Reims: Agassa – Conte, Mandi, Weber, Turan – Devaux, Kankava, Oniangue – Diego – Thievy, Preville.

Mai trebuie spus că oaspeții se află într-o formă extrem de slabă, după ce au pierdut 4 din ultimele 5 partide de campionat. Etapa precedentă, aceștia au fost înfrânți de către Montpellier, scor 2-3.

Predicții 

Pentru acest joc, v-am oferit o cotă care o vede pe Marseille favorită, dar cu prudență totuși, o alta mergând mai degrabă pe un egal:

PSF X la cota 1.95
1X la cota 1.25

 

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.