Bologna vs AC Milan 7 mai 2016

0

Două echipe care deja se află la capitolul concluzii asupra actualului sezon. Bologna este matematic salvată de la retrogradare, iar Milan mai are doar șanse teoretice să prindă un loc fruntaș. Milanezii oricum au asigurat locul de Europa League, deoarece vor juca finala Cupei Italiei, pe 21 mai, împotriva deja campioanei Juventus.

Aceste concluzii ne conduc la ipoteza că Milanul nu va forța, încercând poate să folosească o formulă experimentală, în perspectiva finalei de Coppa Italia.

Bologna, deși este o echipă oscilantă, are o evoluție relativ bună în propriul fieff,  așa că predicția pe care v-o sugerăm este să jucați solistul pe mâna echipei locale.

Jocul se dispută astăzi, 7 mai, cu începere de la ora 21.45.

 Absenți

Gazdele au o infirmerie bogată compusă din Destro, Morleo, Zuculini, Rizzo, Constant, Stojanovic și Densah. De partea cealaltă, vor lipsi Niang, Bonaventura și Antonelli.

 Echipe probabile 

Bologna (4-2-3-1): Mirante – Rosettini, Gastaldello, Maietta, Masina – Diawara, Taider – Brienza,Mounier, Giacchierini – Floccari

AC Milan (4-3-1-2): Donnarumma – Abate, Romagnoli, Alex, De Sciglio – Montolivo, Bertolacci, Kucka – Honda – Balotelli, Bacca

 Predicții

Fiind un meci sub semnul echilibrului, ne gândim la un PSF X, cotat minim cu 1.75 sau că ambele echipe vor marca, pentru un coeficient de 1.85.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.