Fiorentina vs Palermo 8 mai 2016

0

Cele două echipe se află la poli diferiți ai clasamentului. Fiorentina, cu Tătărușanu anunțat titular în poartă, se află între fruntașe, fiind totuși urmărită de Sassuolo, care teoretic are șanse de a recupera cele patru puncte. Palermo este antepenultima, cu 35 de puncte, luptând din răsputeri pentru evitarea retrogradării.

Palermitanii sunt o echipă bună dar care, incredibil, nu au reușit să adune punctele necesare pentru a avea un final de stagiune liniștit. Jocul dintre cele două se anunță a fi unul echilibrat, tocmai pentru că oaspeții au venit la Firenze pentru a-și vinde foarte scump pielea.

Fiorentina are o serie de cinci victorii consecutive în Serie A, în partidele directe cu Palermo. Vizitatorii au înregistrat ultimul succes contra Fiorentinei în 2010, așa că resimt presiunea psihologică a unei dispute de care atârnă soarta lor.

Partida se va disputa duminică 8 mai, cu începere de la ora 16.00, iar Fiorentina, având și avantajul terenului propriu, este declarată principală favorită.

 Absenți

Fiorentina nu se poate baza pe Benlouane, Babacar și Tomovic, în timp ce la oaspeți toți jucătorii sunt valizi.

 Echipe probabile 

Fiorentina (3-4-2-1): Tătărușanu – Roncaglia, Astori, Rodriguez – Bernardeschi, Vecino, Badelj, Alonso – Ilicic, Valero – Kalinic

Palermo (3-4-2-1): Sorrentino – Cionek, Gonzalez, Andelkovic – Risponi, Hiljemark, Maresca, Morganella -Trajkovski, Vazquez – Gilardino

 Predicții

Pronosticul pe victoria gazdelor poate fi jucat la cota 2.00, iar un număr de goluri în intervalul 2-3 se recompensează cu 2.05.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.