Frosinone vs Sassuolo 8 mai 2016

0

Meci de totul sau nimic pentru gazde, care își joacă ultima șansă de a rămâne pe prima scenă. Frosinone este obligată să joace la victorie, altfel locul de Serie B nu mai poate fi evitat. Valoarea echipei gazdă, observabilă până acum în celelalte partide de campionat, este una îndoielnică, așa că presiunea suplimentară de acum se poate întoarce ca un bumerang.

Sassuolo are mici șanse de a accede în cupele europene, dar este de așteptat să lupte în această partidă. Din palmaresul întâlnirilor directe, între cele două combatante, reține atenția un 5-3 pentru Sassuolo, pe teren propriu, în ediția anterioară de campionat.

Și în partida tur s-a marcat mult, a fost 2-2, apărările nefiind punctul forte al celor două formații. Meciul se va disputa în paralel cu alte jocuri din Cizmă, duminică, 8 mai, cu începere de la ora 16.00.

Ne așteptăm la o motivație în plus a gazdelor, care sunt alimentate de dorința păstrării locului de Serie A. La rândul lor, suporterii gazdelor vor interveni gălăgios în susținerea echipei favorite.

Absenți

Există numeroase absențe în ambele tabere. La gazde nu pot juca Chibsah, Gori, Pavlovic și Soddimo, iar la oaspeți Laribi, Antei, Terranova și Biondini.

 Echipe probabile

Frosinone (4-3-3): Bardi – Ciofani, Ruso, Blanchard, Crivello – Gucher, Sammarco, Frara, Dionisi – Ciofani, Kragl

Sassuolo (4-3-3): Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Mangnanelli, Duncan, Pellegrini – Defrel, Berardi, Sansone

 Predicții

Nu marchează ambele echipe în acest joc este o variantă plauzibilă de pariere, cu o cotație de 2.25, în timp ce PSF X poate fi rezerva cotată și ea la 2.00.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.