ASA Tg. Mureș vs. Steaua, 10 mai 2016

0

Din cauza tragediei de vineri, meciul a fost amânat pentru astăzi, 10 mai 2016. Miza este practic inexistentă, deși sezonul trecut era un duel între cele două combatante la titlul de campioană. Astăzi, gazdele de la ASA se zbat în mocirlă, iar Steaua suferă decepția ratării obiectivului principal în fața celor de la Astra Giurgiu.

De notat este revenirea lui Marica după accidentare, Reghecamf declarând că este foarte posibil să îl vedem în primul 11. Ar fi și ocazia perfectă pentru un prim gol al atacantului adus cu surle și trâmbițe în Liga 1, însă până acum a reușit un sezon dezastruos. ASA este singura echipă care nu are absolut nicio victorie în Play-off, un lucru deloc surprinzător dacă stăm să analizăm modul norocos în care au reușit clasarea pe loc de Play-off. Dacă nu ar fi reușit să termine pe poziția a 6-a a clasamentului, sunt convins că se scăldau în apele tulburi ale retrogradării în acest moment.

Practicanți ai unui fotbal lipsit de idei, imaginație și aspect care să atragă iubitorii de fotbal, jucătorii echipei gazdă sunt dați ca victime sigure astăzi, cotele fiind extrem de disproporționate, în favoarea vice-campionilor de la Steaua.

Absenți

De la ASA vor lipsi Velayos și Balic, accidentași, iar Jazvic și Ramiro Costa au părăsit echipa. Balaur, Ndoye, M. Constantin și Mutu sunt accidentați.

Steaua nu se va baza pe Muniru accidentat și Pintilii suspendat. La capitolul incerți sunt Chipciu și Kharja.

Echipe probabile 

ASA:      Stăncioiu–Gabi Matei, Muth, Ivan Gonzales, Brandan–Gabi Mureșan, Gorobsov–Buș, Voiculeț, Dedov–Țucudean

Steaua: Niță–Enache, Tamaș, Varela, Momcilovic–Bourceanu, Filip–Popa, Stanciu, Hamroun–Marica

Predicții

Recomandăm folosirea de mize mici pentru acest eveniment tocmai pentru că nu mai are nicio miză, este un meci care trebuie jucat pentru încheierea ediției de campionat. Motivația jucătorilor va fi afectată în mod cert de aerul de vacanță.

2 pauză/2 final trebuie încercat la minim 1.60, iar cota pentru 2 sau 3 goluri în meci ar trebui saă fie minim 2.40. Bookmakerii prevăd o partidă cu multe goluri, majoritatea fiind așteptate de la Steaua….este și posibil să se întâmple. Cu siguranță Steaua va fi echipa care va ataca și va prlua inițiativa, rămâne de văzut cum se va comporta defensiva gadelor în ultimul meci din fața propriilor fani.

Meciul din turul play-off-ului s-a încheiat 2-1 pentru Steaua, iar în sezonul regulat am avut 2 rezultate identice, 1-1.

 

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.