Bayern Munchen vs Hannover 14 mai 2016

0

Efectiv este un meci interzis pariorilor. Vechiul proverb care umblă în comunitatea jucătorilor, interzice categoric alegerea unei astfel de opțiuni. Un meci în care joacă prima și ultima clasată este întotdeauna foarte periculos.

Circumstanțele în care se desfășoară jocul respectiv sunt și ele speciale. Bayern Munchen este virtual campioană, fără nicio posibilitate teoretică de a pierde cununa cu lauri. De partea cealaltă, Hannover este virtual retrogradată, fără nicio posibilitate de a scăpa.

Este foarte posibil ca Bayern Munchen să abordeze jocul la ”ralanti”, dar la fel de bine se poate ca bavarezii să își respecte blazonul și să joace pentru suporteri, în ultima apariție oficială acasă, în acest sezon. Incertitudinile cu privire la abordarea jocului planează și în tabăra oaspeților, unde există ipoteza unui maximum de adrenalină, la partida de adio pentru Bundesliga. Hannover deja a demonstrat că are ambiție și o formă bună, etapa trecută învingând Hoffenheim pe teren propriu, 1-0. O surpriză nu ar fi exclusă, iar dacă semnul este greu pronosticabil, atunci poate varianta numărului de goluri este mai ofertantă pentru un meci de acest tip.

 Absenți

Badstuber, Robben, Alonso și Martinez nu pot evolua la campioni, iar oaspeții nu îi vor avea pe Benschop, Andreasen, Felipe, Wolf, Yamaguchi, Almeida, Bech, Milosevic, Sakai, Hofmann, Kiyotake și Szalai.

 Echipe probabile 

Bayern (4-1-4-1): Neuer – Lahm, Kimmich, Boateng, Alaba – Vidal – Coman, Muller, Costa, Ribery – Lewandowski

Hannover (4-2-3-1): Zieler – Arkenberg, Sane, Anton, Albornoz – Schmiedebach, Fossumm – Sarenren-Bazee, Krib, Klaus- Sobiech

 Predicție

1.25 este cota minimă recomandată pentru GOL ÎN AMBELE REPRIZE.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.