Darmstadt vs M’gladbach 14 mai 2016

0

Darmstadt și Borussia Monchengladbach se întâlnesc în ultima rundă din Bundesliga, sâmbătă, 14 mai, cu începere de la ora 16.30. Gazdele au reușit să își atingă obiectivul propus, acela de a rămâne pe prima scenă cel puțin încă un sezon. Darmstadt s-a dovedit o echipă mai puțin spectaculoasă, dar extrem de pragmatică, așa că a reușit să strângă suficiente puncte pentru a avea o ultimă rundă de vacanță în Bundesliga, sezonul competițional 2015-2016.

Borussia Monchengladbach este echipa care mai trage la obiectivul de a ajunge în cupele europene. La adăpostul unei experiențe competiționale net superioare, formația oaspete atacă, și o face cu șanse suficiente, victoria în acest meci care trage cortina asupra stagiunii.

Borussia Monchengladbach speră să păstreze onorantul loc patru pe care se află actualmente, cu 52 de puncte. În urmărirea vizitatorilor, de la distanță evident, se află Mainz, Hertha Berlin și Schalke 04, toate cu câte 49 de puncte. Concluzia este că un egal ar scuti Borussia Monchengladbach de orice surprize din partea trio-ului amintit. Varianta remizei ar surâde și gazdelor, care astfel pot pleca din fața suporterilor cu fruntea sus.

 Absenți

Rosenthal, Weagner și Mathenia nu pot evolua pentru amfitrioni. Lisa indisponibililor la Borussia se compune din Schulz, Dominguez, Johnson, Hinteregger, Wendt și Stindl.

 Echipe probabile

Darmstadt (4-2-3-1): Zaluska – Garics, Sulu, Caldirola, Holland – Gondorf, Niemeyer – Heller, Vrancic, Rausch -Platter

Borussia (3-4-3): Sommer – Elvedi, Christensen, Nordveit – Traore, Dhaoud, Xhaka, Hoffman – Hahn, Hazard,Raffael

 Predicție

1.70 este cota recomandată pentru PSF 2.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.