Mainz vs Hertha Berlin 14 mai 2016

0

Una dintre puținele partide cu miză în ultima etapă a Bundesligii, programată sâmbătă, 14 mai 2016, cu începere de la ora 16.30, este cea dintre Mainz și Hertha Berlin.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, câte 49 acumulate fiecare. Evident ele sunt vecine de clasament, Mainz fiind pe 5, iar Hertha pe locul 6. Schalke este și ea în apropiere, cu același număr de puncte. Disputa se duce între cele trei, fiecare însă având un licăr de speranță că Borussia Monchengladbach se va încurca la Darmstadt și ar putea ajunge chiar în preliminariile Ligii Campionilor.

Ecuația, conform regulamentului, precizează că echipele de pe locurile 5 și 6 vor merge în grupele Europa League, iar a șaptea se va califica pentru preliminariile celei de-a doua competiții continentale intercluburi. Mainz a reprezentat acum câțiva ani surpriza Bundesligii, în timp ce Hertha,  singura reprezentantă a Capitalei berlineze, este una dintre cele mai constante echipe din campionatul Germaniei.

Orice semn este posibil în acest meci care chiar respectă prevederile de 1, X sau 2. Din punct de vedere tactic, probabil că vom asista la o primă repriză foarte echilibrată, de studiu și tatonare, ceea ce poate rezulta într-un rezultat de egalitate.

În tur, Hertha a câștigat acasă cu 2-0, același rezultat în favoarea berlinezilor înregistrându-se și în disputa directă de la Mainz, în campionatul trecut.

 Absenți

Berggreen, Muto, Sereno și Huck lipsesc de la gazde, iar oaspeții nu se pot baza pe Ibisevic și Skjelbred

 Echipe probabile 

Mainz (4-2-3-1): Karius – Donatti, Balogun, Bell, Bussmann – Baumgartner, Frei – Onisiwo, Malli, Jairo – Cordoba

Hertha (4-2-3-1): Jarstein – Pekarik, Langkamp,Brooks, Plattenhardt – Stark, Lustenberger – Weiser, Darida, Haraguchi – Kalou

 Predicție

PSF X este cotat la minim 1.95.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.