Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt

0

Derby-ul retrogradării se joacă la Bremen, pe terenul lui Werder, acolo unde echipa gazdă încearcă o salvare miraculoasă de la retrogradare, pe ultima sută de metri. Este un așa numit meci de 6 puncte, deoarece cele două echipe se luptă, practic, pe ultimul loc care asigură o nouă prezență în Bundesliga.

Werder Bremen are 35 de puncte, în timp ce echipa oaspete deține o zestre de 36 de puncte. Este clar că vizitatorii au prima șansă, măcar prin prisma faptului că au la dispoziție și varianta meciului egal, pentru a-i păstra pe Werder Bremen sub ei. Ne așteptăm ca Eintracht Frankfurt să închidă jocul, să tatoneze mult și să nu se avânte spre poarta adversă decât prin contraatacuri tăioase și rapide.

Așadar este un meci de totul sau nimic, o confruntare de care depinde întregul sezon pentru ambele echipe. Se poate paria, ca opțiune ajutătoare, pe un număr sporit de cartonașe galbene, evoluția urmând să fie, în opinia noastră, fără menajamente.

În sezonul anterior victoriile au fost împărțite, ambele echipe fructificându-și terenul propriu.  Această regulă s-a păstrat și în tur, când Eintracht Frankfurt a câștigat cu 2-1.

 Absenți

Wolf, Bargfrede, Yatabare, Johansson, Zetterer și Bartelsnu vor putea ajuta Werder să scape de la retrogradare. Anderson, Flum, Medojevic, Reinartz și Huszti sunt absenți în cealaltă tabără.

Echipe probabile

Werder (4-2-3-1): Wiewald – Gebre, Vestergaard, Djilobodji, Garcia – Fritz, Grillitsch – Oztunali, Junuzovic, Yldirim – Pizzaro

Eintracht (4-2-3-1): Hradecky – Regassel, Russ, Abraham, Oczipka –  Hasebe, Stendera – Aigner, Hacinovic, Ben-Hatira – Seferovic

 Predicție

GG 3+ la cote minime de  1.70 poate fi un pronostic corect.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.