Hoffenheim vs Schalke 04 14 mai 2016

0

Hoffenheim și Schalke 04 se întâlnesc într-una din partidele care pot fi catalogate drept liniștite, în ultima etapă a actualului sezon de Bundesliga. Gazdele și-au asigurat matematic prezența pe prima scenă, retrogradarea lor nefiind posibilă.

Chiar dacă Hoffenheim nu a avut un sezon grozav, totuși, la capitolul plusuri se poate nota menținerea în prima ligă, obiectiv după care alții, gen Werder Bremen sau Hannover, încă suspină. Nu avem două echipe extrem de spectaculoase implicate în această luptă, dar totuși sperăm ca ele să fie dezinhibate și să se marcheze multe goluri. De altfel aceasta este și o sugestie pe care v-o oferim, să jucați la număr de goluri.

Schalke 04 ar putea, teoretic, să ajungă mai sus de locul 7, poate chiar în Liga Campionilor, în turul preliminar. Acest lucru depinde însă și de factori pe care echipa Schalke 04 nu îi poate controla, cum ar fi înfrângerea celor de la Borussia Monchengladbach și, eventual, înfrângeri pentru Mainz și Hertha Berlin.

Este deci destul de complicat și credem că oaspeții deja nu se gândesc serios la această variantă, cu toate că rigorile profesionismului îi obligă să creadă și să joace până la capăt. Huntelaar este foarte periculos, putând fi o apariție pe tabela de marcaj.

 Absenți

Herdling și Zuber, respectiv Uchiba, Sam, Giefer și  Goretzka sunt accidentați.

Echipe probabile

Hoffenheim (4-2-3-1): Baumann- Kaderabek, Sule, Bicakcic, Toljan – Strobl, Rudy – Uth, Amiri, Volland – Kramaric

Schalke (4-2-3-1): Fahrmann – Caicara, Matip, Howedess, Kolasinac – Geis, Hojbjerg – Sane, Meyer, Chupo-Moting – Huntelaar

Predicție

GG3+(ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci) este cotat la 1.60.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.