Juventus vs Sampdoria 14 mai 2016

0

Juventus întâlnește Sampdoria pe teren propriu, în ultima etapă din Il Calcio. Deja încoronată campioană a Italiei, Bătrâna Doamnă dorește neapărat să facă eventul, fiind calificată și în finala Coppa Italia, unde va întâlni pe AC Milan. Meciul este uvertura etapei, fiind programat sâmbătă, 14 mai, cu începere de la ora 18.00.

Juventus mai are un obiectiv sentimental, legat de acest meci cu echipa genoveză, deoarece se desparte de proprii suporteri. Ca regulă, se cere ca relația suporteri – jucători să fie menținută printr-o victorie în acest meci de adio. Juventus va încerca, în acest context, o victorie simbolică, într-un meci care nu mai are nicio însemnătate, în ceea ce privește clasamentul final din Serie A/

Sampdoria, în ciuda înfrângerii usturătoare din runda trecută, 0-3 acasă cu concitadina Genoa, nu are probleme cu retrogradarea, dorind doar să șteargă impresia proastă din meciul respectiv. Juventus este totuși echipă gazdă și vioara întâi a partidei, așa că o cotăm cu prima șansă. Se va juca la spectacol, deci pariul pe goluri marcate poate fi o opțiune de luat în seamă pentru cititori.

 Absenți

Juventus îi va menaja pe Caceres, Khedira, Marchisio și Sandro. Genovezii nu i-au convocat pe Carbonero, Fernando, Cassano, Moisander, Ivan și Christodoulopoulos.

 Echipe probabile

Juventus (3-5-2): Neto – Chiellini, Bonucci, Barzagli – Lichsteiner, Pereyra, Hernanes, Pogba, Evra – Mandzukic, Dybala

Sampdoria (3-4-1-1): Viviano – Diakite, Silvestre, Cassani – De Silvestri, Soriano, Krstic, Bareto, Dodo – Correa – Quagliarella

 Predicție

1 pauză-1 final și peste 2,5 goluri în meci este cotat la 2.10

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.