Bayer Leverkusen vs Ingolstadt 14 mai 2016

0

Bayer Leverkusen și-a securizat prezența pe podiumul actualei ediții a Bundesligii ”aspirinele” neavând cum să alunece mai jos de locul 3 în clasament. Această partidă este una care se joacă pentru a completa tabloul, pentru statistici și pentru palmares, însemnătatea ei practică fiind inexistentă.

Oaspeții sunt una din echipele totuși fără maturitate la nivelul primei ligi, iar evitarea retrogradării în acest sezon, obiectiv atins chiar cu câteva etape bune mai înainte, este, în sine, o mare performanță pentru acest club.

Cu o carte de vizită incomparabilă, Bayer Leverkusen se gândește deja cum să atace grupele Ligii Campionilor și cum să reinvestească profitul obținut din această participare.

Probabilitatea ca jocul să fie unul relaxat, chiar cu multe goluri, este destul de mare, așa că principala opțiune de pariere aceasta ar trebui să fie, în opinia noastră. Bayer Leverkusen este totuși una dintre echipele care chiar dacă va rula tineri va căuta să obțină victoria. Garnitura nouă are nevoie de afirmare, iar pentru fotbaliștii care au evoluat mai puțin în campionat, această șansă poate fi fructificată în lucruri pozitive.

Absenți

Leverkusen are o listă impresionantă de absenți, compusă din Papadopoulos, Wendell, Yourchenko, Tah, Jedvaj, Bender și Chicharito. La oaspeți nu vor evolua portarul Ortag și Soares.

Echipe probabile

Bayer Leverkusen (4-2-3-1): Leno – Hilbert, Toprak, Ramalho, Henrichs – Aranguiz, Kampl – Belarami, Carhanoglu, Brandt – Kiessling

Ingolstadt (4-3-3): Ozcan – da Costa, Matip, Hubner, Suttner – Gros, Roger, Morales – Hartmann, Lezcano, Lex

Predicție

1.50 este cota minimă recomandată  pentru 1 solist.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.