Ponturile zilei din Liga a II-a, 14 mai 2016

0

Pentru că Liga a II-a de pe plaiul mioritic este măcinată de probleme financiare și din ce în ce mai multe echipe se zbat la limita supraviețuirii, recomandăm ca mizele plasate pe pariuri din această competiție să nu fie mari. Aceeași situație face ca dorința de afirmare a jucătorilor să fie una extrem de mare, cel puțin în rândul celor tineri, mirajul unei cariere frumoase fiind dependent de minimum promovarea în Liga 1.

Sport Club Bacău vs. Dunărea Călărași 

Bacăul lui Cristi Popovici are evoluții oscilante și pare o echipă imprevizibilă. După 6 meciuri fără înfrângere a urmat un eșec chiar la Călărași, 0-2, scuzabil, urmat de o bombă pe propriul teren când Farul din Constanța le-a dat cu terenul în cap, impunându-se cu 5-1. Surpriza e cu atât mai mare cu cât  Farul venea după 4  înfrângeri consecutive în care a încasat 14 goluri în total.

Dunărea Călărași practică un fotbal frumos sub bagheta lui Adi Mihalcea. Problema este că golgheterul echipei, atacantul Bogdan Alexandru, se află într-un conflict deschis cu antrenorul principal, nemulțumit fiind de rigorile impuse de tehnician asupra rolului său pe teren. În meciul de pe Giulești, dunărenii au cedat cu 1-0 și zarurile păreau aruncate în privința promovării, dar multă lume nu a remarcat faptul că în acel meci a lipsit unul din oamenii cheie pentru echipa din Călărași, marocanul Alami, marcatorul primului gol din returul câștigat cu 3-0 de gazde la Călărași în etapa trecută.

Ne așteptăm la un joc deschis, plăcut, cu multe faze de poartă. De aceea recomandăm cote de minim 1.60 pentru PESTE 2,5 goluri în meci. Victoria oaspeților este cotată mai jos, pe la 1.50-1.55, tocmai pentru că în cele 3 partide disputate în acest sezon, oaspeții de azi s-au impus de două ori cu 2-0 și un meci a fost egal 1-1.

Academica Clinceni vs. Farul Constanța 

Academica este o nucă tare pe teren propriu, iar băieții antrenați de Mugur Bolohan sunt favoriți astăzi. În sezonul regulat Farul s-a impus în ambele partide, însă în faza play-off-ului ilfovenii au învins cu 3-2 la Constanța acum 3 săptămâni.

Gazdele sunt avantajate de dimensiunile terenului din Clinceni care sunt mai mici decât ale terenului din Constanța. Ne așteptăm la un meci cu goluri, de aceea și bookmakerii au stabilit cotația de 1,50 pentru PESTE 2,5 goluri. Recomandăm 1 solist la 1.75.

Rapid București vs. Dacia Unirea Brăila

Rapid este în pericol să mai piardă 6 puncte pe motive de abatere disciplinară financiară, pe lângă cele 3 pierdute miercuri la Călărași pe teren. Situația este destul de grea pentru băieții lui Dan Alexa, așa cum a fost din punct de vedere financiar tot sezonul, motiv pentru care liniștea nu a fost chiar o prezență constantă la echipă.

Problemele financiare nu lipsesc nici la oaspeții de astăzi, însă pentru situația lor fericită din clasament a contat foarte mult prezența în lot a unor jucători extrem de experimentați, campioni ai României și participanți în UEFA Champions League, Marius Onofraș și Sorin Frunză.

Nu este un meci recomandat pentru 1 solist, deși cotele sunt în favoarea Rapidului cotat la 1.65, însă valorile reale pentru 1 solist ar fi undeva pe la minim 2.00!!! În acest caz merită mizat X2 la 1.95-2.00 cu mize mai mici.

Gloria Buzău vs. ACS Berceni 

În play-out avem parte de returul etapei intermediare de la mijlocul săptămânii, iar Berceni-ul se deplasează la Buzău. Ilfovenii au reușit să se impună miercuri cu 3-1 și am consemnat victoria de debut a celui mai tânăr antrenor cu licență PRO din România, Răzvan Rotaru, fost secund al lui Stoichiță, Eugen Baciu sau Erik Linkar.

Nimeni altul decât soțul multiplei campioane Camelia Potec, tânărul tehnician are misiunea de a salva echipa de la retrogradare, iar prin victoria de miercuri i-a plasat pe elevii săi pe locul 2 în clasament. De menționat că doar primele 2 echipe din clasamentul fiecărei serii a play-out-ului rămân în Liga 2, locurile 3 merg la baraj de menținere în eșalonul secund, iar ultimele 3 clasate retrogradează. Bătălia este crâncenă și implică 5 echipe despărțite de 5 puncte, astfel că fiecare mutare contează, mai ales că mâine CS Balotești are 3 puncte asigurate din disputa cu juniorii Ceahlăului.

Gazdele de la Buzău practică un joc destul de pragmatic sub comanda lui Ion Viorel, cu momente în care atacă în 4 oameni, având avantajul unor jucători de bandă  care aduc un plus de viteză jocului.

Sunt premise pentru un nou meci cu multe goluri, așa cum ne-au obișnuit cele două formații în anii trecuți (7-1, 4-2). În acest sezon au avut loc 3 întâlniri, iar bilanțul este favorabil ilfovenilor care au 2 victorii, iar un meci a fost egal.

Bookmakerii prevăd un ”ia-ți-o ție–dă-mi-o mie” și au cotat victoria Buzăului la 1.40, dar pentru cei care vor să meargă pe principiul jocului corect, 2.45-2.50 pentru X2 aduce un plus de valoare!!! Cota pentru PESTE 2,5 goluri este corect plasată la 1.50.

Rapid Suceava vs. Bucovina Pojorâta 

Cele două echipe din Bucovina se întâlnesc pentru a 3-a oară în acest sezon, TOATE disputele de până acum aducând goluri de ambele părți. Simpatica echipă comunală din Pojorâta a reintrat în cărțile menținerii în divizia secundă, deși mulți îi dădeau drept victime sigure acum 4 etape, după victoria din thrillerul de miercuri, 3-2. Pojorâta a deschis scorul, Suceava a întors rezultatul după pauză, iar gazdele au înscris golul victoriei de 3-2 în minutul 94 în inferioritate numerică.

Nu ne putem aștepta decât la un nou meci spectaculos între bucovineni, iar 1.55 pentru PESTE 2.5 goluri este o cotă decentă.

U Cluj vs. CSM Râmnicu Vâlcea 

Pe principiul ”U Cluj nu moare”, gazdele sunt mari favorite în meciul de mâine, chiar dacă o primă privire pe clasament ne ridică semne de întrebare. Oaspeții au  mai mulți jucători indisponibili pentru această partidă, iar studenții au o șansă bună de a obține 3 puncte vitale în economia menținerii în liga secundă.

2.35 este cota pentru 1 solist, iar 1.45 pentru 1x pare un chilipir.

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.