Reims vs Lyon, 14 mai 2016, Ligue 1

0

Sâmbătă, de la ora 22:00, pe “Stade Auguste-Delaune”, Reims primește vizita celor de la Lyon într-o partidă din cadrul ultimei etape a acestui sezon a Ligue 1. 

Reims este la 90 de minute de retrogradare sau de salvarea de la Ligue 2, dar, din nefericire pentru ei, aceștia stau la mâna rezultatelor, deoarece ocupă locul 19, cu 36 de puncte, la doar o lungime în spatele locului 17.

Oaspeții au ajuns în această situație și din cauza crizei rezultatelor din ultimele patru etape, când au adunat tot atâtea înfrângeri, având una dintre cele mai slabe defensive din Ligue 1, cu 56 de goluri primite.

De partea cealaltă, după un sezon destul de ciudat pentru Lyon, OL a ajuns pe locul secund, cu 65 de puncte, la trei distanță de locul al treilea, ocupat de Monaco. Astfel, Lacazette&Co. au bifat încă o participare în UEFA Champions League, direct în grupe chiar.

Absenți 

Corentin Tolisso și Steed Malbranque vor absenta din cauza unor accidentări și nu vor lua parte la acest ultim joc, pentru Lyon.

La Reims sunt indisponibili Alexis Peuget, Odair Fortes, Nicolas de Preville și Antoine Conte, din cauza unor probleme medicale.

Echipe probabile 

Reims: Carrasso – Traore – Mandi – Fofana – Turan – Devaux – Kankava – Oniangue – Diego – Kyel – Charbonnier.

Lyon: Lopes – Rafael – Yanga Mbiwa – Umtiti – Morel – Ferri – Gonalons – Grenier – Ghezzal – Lacazette – Valbuena.

Elevii lui Bruno Genesio vin după un rezultat incredibil, 6-1 în ultima etapă, în fața celor de la AS Monaco, scor stabilit după reușitele lui Ghezzal, Yanga Mbiwa (2) și Lacazette (3), care grație celor trei reușite a trecut pe locul 2 în topul golgheterilor. Grație acestui rezultat, Lyon a ajuns la zece partide consecutive fără înfrângere în Ligue 1.

Cât despre Reims, situația e una delicată în clasament. Aceștia au 36 de puncte, iar Touluse și Ajaccio 37, gazdele de azi depinzând clar de pașii greșiți ai celor 2 de mai sus, Toulouse evoluând în deplasare la Angers, iar Ajaccio la Lorient.

Predicție

1x la 1.75

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.