Saint-Etienne vs Lille, 14 mai 2016, Ligue 1

0

Duelul dintre Saint Etienne și Lille, din ultima etapă a Ligue 1, cea cu numărul 38, va stabili cine va avea garanția unui loc de Europa League. Acesta va începe sâmbătă, la ora 22:00.

Saint-Etienne ocupă locul 5, având un punct mai mult decât adversara sa din ultima etapă. Aceasta putea să își asigure un loc de Europa League în una din precedentele două etape, dar alb-verzii nu au marcat nici măcar un gol în acest răstimp, obținând o remiză pe teren propriu cu Toulouse și suferind o înfrângere la Nice.

Lille nu a primit gol în ultimele 3 etape, comițând însă doi pași greșiți. Este vorba, evident, despre două remize albe. Au fost singurii pași greșiți din ultimele 9 runde. Remizele au venit pe teren propriu, adversare fiind Angers și Guingamp, singura victorie din precedentele 3 etape venind în deplasare, în fața lui Lorient. Dacă Lille nu va câștiga, va trebui sa aștepte finala Cupei Franței dintre Marseille și PSG, desfășurată pe 21 mai, pentru a ști dacă va merge în Europa sau nu.

Absenți 

Maignan, Martin, Bautheac și Pavard sunt accidentați la Lille pentru acest joc. Golgheterul echipei, Sofiane Boufal, este incert, iar Obbadi este suspendat.

La Saint-Etienne lipsesc Beric, Brison, Bahebeck, Tannane, Malcuit și Tabanou, ultimii doi fiind suspendați. Sall reprezintă o incertitudine.

Echipe probabile 

Saint-Etienne: Ruffier- Teophile-Catherine, Sall, Perrin, Assou-Ekotto – Lemoine, Clement, Cohade – Hamouma, Roux, Monnet-Paquet.

Lille: Enyeama – Sidibe, Basa, Civelli, Corchia – Mavuba, Amdou, Balmon – Amalfitano, Eder, R.Lopes.

În tur Lille se impunea cu 1-0 în fața lui Saint-Etienne, Benzia marcând la sfârșitul primei ore de joc. În ultima întâlnire directă de pe Stade Geoffroy-Guichard ”verzii” se impuneau cu 2-0, gazdele marcând ambele goluri în a două oră de joc.

Predicție

SUB 2,5 goluri la 1.65

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.