CSM Bucureşti vs HCM Baia Mare, 20 mai 2016, Cupa României

0

CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare vor juca în semifinale la turneul Final 4 de la Cluj, programat în 20-21 mai pentru Cupa României la handbal feminin.

Conform tragerii la sorţi, cele două mari rivale au fost extrase în prima semifinală, cu începere de la ora 17:00. În cealaltă partidă se vor înfrunta HCM Roman şi Dunărea Brăila (ora 19:45).

CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare se vor afla faţă în faţă pentru a patra oară în acest sezon, iar statistica este una favorabilă fetelor lui Roșca, HCM conducând cu 2-1 la general.

Baia Mare s-a impus în Supercupa României și în returul din Liga Natională, în timp ce formația bucuresteană a câștigat în turul LN.

CSM București și HCM Baia Mare au fost mari rivale în ultimii 2 ani în România, disputându-și marile trofee ale handbalului românesc.

Trebuie remarcat faptul că dintre cele patru echipe calificate la turneul Final 4, doar HCM Baia Mare a reușit să câștige Cupa României. Trupa lui Aurelian Roșca a câștigat ultimele 3 trofee ale întrecerii.

După această competiție, marea echipă a lui HCM se va destrăma, deja mare parte dintre componente găsindu-și echipe, chiar portărița Paula Ungureanu urmând să treacă la CSM, din sezonul viitor.

2.05 este cota pentru HCM Baia Mare NU intră în dezavantaj de 2 goluri la pauză.

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.