HCM Roman vs Dunărea Brăila, 20 mai 2016, Cupa României

0

HCM Roman va da piept cu Dunărea Brăila în a doua semifinală a turneului Final 4 a Cupei României la handbal feminin, sezonul 2015/2016, vineri seară, cu începere de la 19.45. 

Sorţii au decis deci ca adversara din semifinale a handbalistelor romaşcane antrenate de Florentin Pera şi Viorel Lazăr să fie Dunărea Brăila.

În sezonul recent încheiat al campionatului Ligii Naţionale, HCM Roman a învins, pe teren propriu, Dunărea Brăila, în tur, cu 21-18 (13-8), în timp ce Dunărea şi-a luat revanşa în retur, în ultima etapă, învingând cu 21-15 (9-7).

Trebuie spus faptul că în sezonul trecut al Cupei României, HCM Roman a fost eliminată în optimi de Dunărea Brăila, cu scorul de 16-13. În 2014, HCM Roman a ajuns până în finala Cupei României, fiind învinsă de campioana de atunci, HCM Baia Mare, cu 23-21.

Miza acestei partide este uriașă având în vedere că meciurile turneului Final 4 al Cupei României vor stabili ultima echipă ce va reprezenta ţara noastră în sezonul următor al cupelor europene.

România are alocate un loc de Liga Campionilor, în care va evolua campioana CSM Bucureşti, şi trei locuri în Cupa EHF – două echipe din campionat şi una din Cupa României.

Astfel, pentru a evolua în Cupa EHF în toamnă, HCM Roman și Dunărea Brăila se vor incleșta într-un duel de foc vineri seară la Cluj.

1.85 pare o cotă bună pentru maxim 22 de goluri înscrise de HCM Roman. Elevele lui Costică Buceschi stau bine în defensivă.

 

Foto: sportpictures.eu

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.