Dinamo vs CSM Bucureşti, 20 mai 2016, Liga Naţională de handbal

0

Dinamo București va primi vizita celor de la CSM București, în primul meci al finalei Ligii Naționale de handbal masculin, vineri seară de la ora 20.45, în Sala Dinamo din București.

Va fi primul meci al acestei finale de LN, sezonul 2015/2016, după ce CSM a învins, luni, în meciul decisiv din semifinalele Ligii Naționale masculine de handbal, scor 38-26, echipa Potaissa Turda, scor 2-1 la general.

Dinamo București a trecut, tot în careul de ași, cu scorul de 2-0 la general de Politehnica Timișoara.

Dinamo și CSM București s-au întâlnit de două ori în acest sezon, fiecare trupă obținând câte o victorie, și aceea în deplasare. Dinamo a câștigat în tur cu 26-23, iar CSMB în retur cu 33-25.

Titlul se va decide după sistemul cel mai bun din 3 jocuri.

Ultimul titlul câștigat de o echipă din București a fost în 2008 și a fost adjudecat de Steaua. Mai mult, primele două locuri ale clasamentului nu au mai fost ocupate de echipe din Capitală de 19 ani. Atunci, Dinamo câștiga titlul, iar Steaua încheia pe poziția secundă.

Dinamo a revenit după 10 ani între cele mai bune două echipe ale Ligii Naționale. Ultimul titlu a fost cucerit în urmă cu 11 ani. Clubul din Ștefan cel Mare are 12 titluri în palmares. CSM București deține în palmares doar un trofeu al Cupei României, obținut chiar în acest sezon.

Dinamo ne-a obișnuit cu goluri multe în meciurile disputate, de aceea ne face cu ochiul cota 2.00 pentru minim 58 de goluri înscrise în meci.

 

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.