Concordia Chiajna vs CFR Cluj, 21 mai 2016

0

Concordia Chiajna întâlnește CFR Cluj sâmbătă seară, de la 19.30, într-un meci din etapa cu numărul 12 din Liga 1, faza de play-out a sezonului 2015/2016.

Concordia Chiajna a reuşit o ultimă victorie deosebit de importantă la Iaşi, unde s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa CSMS-ului. De altfel, etapa a 12-a a fost foarte bună pentru “vulturi”, pentru că au câştigat 3 puncte în Copou, în timp ce ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari (rivalele la retrogradare) au pierdut.

Cu trei etape înainte de terminarea sezonului, echipa antrenată de Adrian Falub se află pe locul 5 în clasamentul play-out, având 6 puncte în plus faţă de FC Voluntari, care se află la baraj.

Absenți 

Patrice Feussi a primit în meciul cu CSMS Iaşi al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Fundaşul camerunez a mai fost avertizat în partidele cu FC Botoşani (tur), CSMS Iaşi şi FC Botoşani (retur). Va mai lipsi de la Concordia fundaşul dreapta Ştefan Bărboianu, care s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari.

Guima e singurul absent de la CFR, fiind accidentat.

Echipe probabile 

Concordia: Bălgrădean- Grădinaru, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică- M. Cristescu, Obodo, Purece- Milevskiy, Pena.

CFR: T. Marc- Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Camora- Ruiz, Petrucci, Gomelt- Jakoliš, Cristian López, Vítor Bruno.

“Alb-verzii” de la Concordia trebuie să obţină un rezultat favorabil sâmbătă, în confruntarea cu CFR Cluj, pentru a scăpa definitiv de retrogradare. Jucătorii au un moral bun după succesul de la Iaşi şi vor încerca să-i bată din nou pe “feroviari”, la fel ca în sezonul regulat, pentru a scăpa definitiv de emoţii.

CFR  a câștigat marți cu Dinamo finala Cupei României, după o revenire senzațională, de la 0-2, bifând apoi trofeul, al 4-lea din palmares, la penaltyuri, scor 5-4.

Predicție 

PSF X la minim 1.75 pare o alegere bună.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.