Poli Timișoara vs FC Botoșani, 22 mai 2016

0

Poli Timișoara dă piept cu cei de la FC Botoșani, duminică de la 19.30, în runda cu numărul 12 a play-out-ului sezonului competițional 2015/2016 a Ligii 1. 

ACS Poli Timișoara nu a reuşit să evite înfrângerea la Ploieşti, etapa trecută, unde a cedat cu scorul de 3-2 în faţa Petrolului. Cu un lot decimat, antrenorul Petre Grigoraş nu a putut emite pretenţii, deşi juca cu “lanterna roşie”. Dar, din fericire pentru ei, FC Voluntari a pierdut la Cluj cu CFR, astfel că bănăţenii au rămas la 2 puncte de baraj (atunci).

Tot runda trecută, FC Botoșani a învins-o, din nou, acasă, pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1. Moldavii au 31 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 25 puncte. Chiar dacă ar fi egalată la puncte de ilfoveni, echipa lui Leo Grozavu are avantajul meciurilor directe cu aceştia, (1-1 şi 4-2), fiind deci scăpaţi de emoţiile ligii secunde.

Absenți 

Vor lipsi de la Poli Claudiu Belu, Cristian Scutaru, Ovidiu Popescu, Fernando Llorente şi Pedro Henrique, care sunt accidentaţi şi Lys Gomis cu Everon Pisas, care au plecat de la club înaintea jocului de la Ploieşti.

Mai nou, a părăsit echipa şi portarul Ram Strauss, care era nemulţumit că nu primea bani de la club, pentru salariile datorate. În ceea ce-l priveşte pe Róbert Elek, el vrea să se opereze marţi, în Turcia.

Oaspeţii de la Botoșani au tot lotul valid, cu excepţia mijlocaşului stânga Fernando Carralero care a suferit o accidentare care îl va ţine departe de gazon mult timp.

Echipe probabile 

Timişoara: Smaranda – Melinte, Cânu, Manu Torres, D. Popescu – Abel Suárez, Jenkins – Bărbuţ, Javi Hernández, Goga – Rajcomar.

Botoşani: Iliev – Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Muşat – Cucu, Vaşvari – Fülöp, Cabrera, Ivanovici – Matulevičius.

De remarcat că Poli Timișoara are cea mai slabă apărare din play-out, primind 24 de goluri în 11 etape. Ultimele 4 meciuri ale “alb-violetilor” au fost de peste 3 goluri pe meci.
Echipa lui Petre Grigoraș a încasat 6 goluri în ultimele 3 meciuri jucate acasă, iar FC Botoșani are în 2016 un singur succes în deplasare, la Ploiești.

Predicție 

PSF 2 la o cotă minimă de 2.00 pare o alegere bună.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.