CSU Craiova – CSMS Iaşi, 22 mai 2016, Liga 1

0

CSU Craiova și CSMS Iași joacă marele derby pentru ocuparea ultimului loc de Europa League și primul loc din play-out, duminică de la ora 17 în etapa cu numărul 12 din play-out-ul Ligii 1. 

CS Universitatea Craiova a pierdut ultima partidă, disputată în deplasare cu FC Botoşani cu scorul de 2-1. Dacă ar fi câştigat, echipa antrenată de Daniel Mogoşanu ar fi urcat pe primul loc în clasamentul play-out, pentru că CSMS Iaşi ceda acasă cu Concordia Chiajna, scor 2-3.

“Alb-albaştrii” au în continuare şanse de a debuta în Europa League, pentru că sunt doar la 2 puncte de CSMS Iaşi, cu care vor juca, duminică, pe teren propriu.

CSU poate juca în Europa şi dacă va termina pe poziţia a doua, cu condiţia ca pe locul întâi să fie CFR Cluj, club care nu are drept de joc în cupele europene.

Absenți 

Gazdele de la CSU Craiova nu pot conta pe portarul Cătălin Straton şi fundaşul dreapta Andrei Dumitraş, care sunt în continuare accidentaţi. Va lipsi şi vedeta echipei, atacantul Andrei Ivan, care este în Italia, fiind convocat la echipa naţională de selecţionerul Anghel Iordănescu.

La Iaşi, stoperul Mădălin Ciucă şi mijlocaşul maghiar Lukács Bőle s-au accidentat în partida cu Concordia şi nu vor putea evolua duminică. Mai mult, stoperul Marius Mihalache şi atacantul nigerian Gomo Onduku au fost excluşi din lot de câteva etape.

Echipe probabile 

Craiova: L. Popescu – Popov, Iliev, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Madson, Zlatinski – Băluţă, Nuno Rocha, Bancu.

Iaşi: Grahovac – Voicu, Mitić, Frăsinescu, Ţigănaşu – Nuno Viveiros, Creţu, V. Gheorghe, Bădic – A. Cristea, Golubović.

În tur, în Copou, craiovenii au pierdut cu 3-0, astfel că au toate motivele să fie foarte motivaţi în returul cu ieşenii.

CS Universitatea Craiova a câştigat un singur punct în ultimele 2 etape. “Alb-albaştrii” au 4 victorii în ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu. Ultimele 2 meciuri ale craiovenilor au fost cu peste 3 goluri pe tabelă.

Predicție 

O cotă bună pare să fie la un minim de 1.55 pentru 2-4 goluri marcate în meci.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.