Simona Halep vs Zarina Diyas, 25 mai 2016, Roland Garros

0

Simona Halep, numărul 6 WTA, va juca în turul al doilea de la Roland Garros cu Zarina Diyas, locul 90 mondial, din Kazahstan, miercuri de la ora 12.

Zarina Diyas a trecut în runda inaugurală de Karina Witthoeft (Germania), scor 2-6, 6-4, 6-2, după 2 ore şi 3 minute de joc. Simona Halep, a 6-a favorită pe lista capilor de serie, a trecut, scor 6-2, 6-0, de japoneza Nao Hibino (70 WTA), în primul tur al turneului de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari.

Meciul este programat pe terenul central Philippe-Chatrier de la ora locală 11:00 (primul meci al zilei), ora 12 așadar în România.

Halep și Begu sunt singurele românce care au trecut în turul secund pe tabloul feminin de la RG, după eliminările lui Dulgheru, Cârstea și Niculescu.

Românca încearcă să se apropie cât mai mult de cea mai bună performanță reușită la acest turneu. Simona Halep a fost finalistă la Paris în anul 2014, atunci când a pierdut finala în fața rusoaicei Maria Sharapova cu 4-6 7-6 4-6.

Până acum a început foarte bine turneul, câștigând în 43 de minute cel mai scurt meci din primul tur în istoria Roland Garros.

Halep o conduce pe Zarina cu 2-0 la capitolul întâlniri directe. De remarcat că acum un an, Diyas se afla pe 33 în lume.

În această primăvară, sportiva din Kazahstan a mai participat la 3 turnee pe zgură, 2 din cadrul circuitului ITF, și unul de sub egida WTA, la Strasbourg acolo unde a fost învinsă în turul secund de Alla Kudryavtseva.

Prin atingerea acestui tur sportiva asiatică și-a egalat cea mai bună performanță la marele turneu francez.

Predicție 

Victoria Simonăi în 2 seturi este cotată la 1.25. Nu recomandăm handicapurile la game-uri deoarece liniile sunt poziționate undeva la 16,5 game-uri, ceea ce face din eventualul pariu o loterie.

 

 

 

Foto:globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.