Irina Begu vs Coco Vandeweghe, 25 mai 2016, Roland Garros

0

Irina Begu va da piept cu Coco Vandeweghe din Statele Unite, în turul al doilea de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului 2016, miercuri de la ora 17.30.

Meciul este programat al 4-lea de pe terenul numărul 2 din complexul parizian, imediat după terminarea partidei din proba de dublu feminin dintre perechile Serena Williams/ Venus Williams și Ostapenko/Putintseva.

Irina Begu este într-una dintre cele mai bune perioade ale carierei. După ce a reușit să ajungă până în optimi de finală la marele turneu de la Miami, românca a ajuns în această primăvară până în sferturile de finală la alte 3 turnee, revenind recent între primele 30 de jucătoare ale lumii, pe 28 WTA mai exact.

Cea mai bună performanță pentru româncă la turneul din capitala Franței este turul 3 de anul trecut.

La ediția actuală Begu a întâlnit-o din nou în prima rundă pe Bethanie Mattek-Sands pe care a reușit să o învingă cu 2-1 la seturi.

Cât despre Coco Vandeweghe, aceasta nu are un sezon prea bun pe zgură în 2016. Victoria din primul tur de la Roland Garros împotriva britanicei Naomi Broady a fost prima pentru americancă pe această suprafață în actualul sezon.

Prin atingerea turului secund sportiva originară din California și-a egalat cea mai bună performanță de la acest turneu.

Trebuie spus că acesta e primul joc direct dintre cele două.

Vandeweghe, fosta parteneră de dublu mixt a lui Horia Tecau, a pierdut încă din primul tur la ambele Mastersuri ale acestei primăveri, Madrid și Roma, în fața cehoaicei Lucie Safarova și respectiv a compatrioatei Venus Williams.

Predicție 

Victoria Irinăi Begu este cotată la 1.25

 

 

 

 

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.