FC Voluntari vs. ACS Poli Timișoara

0

Cu un punct câștigat astăzi pe propriul teren, echipa ilfoveană scapă matematic de grijile retrogradării directe și se poate gândi la baraj. Mai sus de locul 6 din play-out pe care îl ocupă în acest moment, nu au cum să urce, diferența față de Concordia Chiajna fiind de 8 puncte.

Florin Marin, proapsăt numit director tehnic la FC Voluntari, unde menirea sa este să îi dea o mână de ajutor lui Dinu Todoran, principal al băncii ilfovenilor, are acum ocazia să trimită în eșalonul secund tocmai echipa pe care a antrenat-o în sezonul regulat.

La Timișoara, după demiterea lui Grigoraș printr-un mesaj postat pe facebook, a fost instalat Ionuț Popa, cu gândul clar de a forma o echipă cu care să atace promovarea la anul. Singura șansă a bănățenilor ar fi să învingă azi la Voluntari și duminică pe CSMS Iași, iar Voluntariul să piardă la Chiajna, pentru a putea prinde locul de baraj, lucur extrem de greu de crezut. Timișoara are o singură victorie în play-out și aceea chiar împotriva gazdelor de astăzi, De atunci au înregistrat 2 egaluri și 4 înfrângeri.

Absenți 

FC Voluntari nu se va putea baza pe accidentații Alcénat, Spahija, N. Grigore, H. Koné.

Timișoara are infirmeria ocupată cu Belu, Scutaru, Ov. Popescu, Fernando Llorente și Pedro Henrique, iar Jenkins este suspendat.

Echipe probabile 

FC Voluntari: Bornescu–Filipov, Novaković, Maftei, Mitache–Novac, Moke–L. Rus, V. Achim, Enceanu–Ad. Bălan

Timișoara: Smaranda–Melinte, Cânu, Manu Torres, D. Popescu–Abel Suárez, Doman–Bărbuţ, Javi Hernández, Goga–Nimely

Predicții 

Victoria gazdelor la o cotă minimă de 1.75 poate fi o opțiune bună, însă este de luat în calcul și varianta egalului care îi mulțumește pe ilfoveni, așa că pentru materiale combo 1x la 1.20 minim este OK.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.