CSM Bucuresti vs. Dinamo Bucuresti 25 mai 2016

0

Meciul al doilea al finalei Ligii Naționale de Handbal Masculin se dispută astăzi cu începere de la ora 19.00 în sala Rapid din capitală.

În prima întâlnire, care a avut loc vinerea trecută în fața unei săli Dinamo plină de suporteri, ”dulăii” lui Eliodor Voica au nimicit ”tigrii” antrenați de Zvonko Sundovski, impunându-se de o manieră categorică, 34-20. Decisivă a fost prima parte a întâlnirii când CSM nu a reușit să înscrie decât 6 goluri în 30 de minute(!) la un moment at, scorul fiind 15-3 către finalul primei reprize, lucru greu de imaginat până și pentru cei mai înfocați suporteri dinamoviști.

CSM București nu a mai pierdut pe propriul teren de 15 meciuri în toate competițiile, ultima înfrângere fiind în fața celor de la Steaua București în 18 noiembrie 2015. Probabil că acesta este un aspect esențial conform căruia bookmakerii i-au cotat pe cei de la CSM favoriți în partida de astăzi. În sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit punctele, câștigând fiecare pe terenul celeilalte.

De remarcat faptul că cele două finaliste au fost și singurele reprezentante ale României în grupele EHF, ambele părăsind competiția după faza grupelor.

Cu siguranță principalele arme de asalt ale ”tigrilor” vor fi Javier Humet și Nicușor Negru, în timp ce la Dinamoviști pionii cheie ai golaverajului sunt Jakov Vrankovic și Ciprian Șandru. Gazdele vor lupta cu disperare pentru a câștiga și pentru a trimite finala în meciul decisiv, în vreme ce oaspeții vor căuta să se încununeze cu laurii de campioni încă de diseară.

Predicții 

Loturile celor două echipe sunt foarte echilibrate, cu un ușor avantaj pentru dinamoviști, care au în componență jucători mai experimentați și mai masivi. Bookmakerii văd CSM București favorită în întâlnirea de astăzi așa cum menționam mai sus.

Astfel, poziția de underdog în meciul de astăzi pentru Dinamo avantajează pariorii care vor să meargă pe victoria oaspeților pentru că vor găsi o cotă minimă de 2.80.

De asemenea, găsim valoare și în cota minimă de 1.75 pentru CSM București NU câștigă la mai mult de 1 gol diferență.

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.