Rafael Nadal vs Facundo Bagnis, 26 mai 2016, Roland Garros

0

Rafa Nadal dă piept cu Facundo Bagnis în turul 2 de la Roland Garros, al doilea trofeu de Mare Șlem din 2016, începând cu ora 13.30, joi.

Ibericul Rafael Nadal, supranumit și “regele zgurii”, pare să-și fi regăsit forma de altă dată după care acesta a tânjit în ultimele sezoane, câștigând în acest sezon turneele Masters de la Barcelona și Monte Carlo.

Tenismenul din Spania a mai reușit 3 semifinale, la Buenos Aires, Rio de Janeiro și Indian Wells dar și o finală la Doha pe care a pierdut-o în fața liderului mondial, Novak Djokovic pe lângă cele 2 titluri de pe zgură. La ultimul turneu disputat, cel de la Roma, Rafa a reușit un sfert de finală, fiind învins de același sârb.

Argentinianul Facundo Bagnis ocupă în acest moment poziția 99 în clasamentul mondial. Acest fapt l-a ajutat pe tenismenul în vârstă de 26 de ani să acceadă pe tabloul principal de la Roland Garros fără să dispute calificările. Ultimul turneu la care a participat Bagnis este cel de la Istanbul unde a fost învins fără drept de apel de compatriotul sau, Diego Schwartzman.

Rafa Nadal și Facundo Bagnis se vor întâlni joi pentru prima oară. Spaniolul pornește ca mare favorit acest duel și rămâne unul dintre pretendenții la ridicarea trofeului la sfârșitul celor două săptămâni de concurs. Dacă ar ridica trofeul, ar fi pentru a 10-a oară când Nadal ar deveni rege la Roland Garros.

În primul tur, Nadal a trecut ușor de Sam Groth din Australia, cu un triplu 6-1.

Bagnis a debutat la această ediție a Roland Garros cu o partidă foarte bună reușită în fața lui Kenny de Schepper, câștigată cu scorul de 6-0, 6-2, 7-6.

Predicție 

Cota pentru victoria lui Nadal în 3 seturi este la valoarea de 1.15, în acest caz nu merită jucată decât într-o strategie Easy Money. Însă o cotă interesantă ce merită încercată este 2.10 pentru minim 26 de game-uri jucate, ceea ce ar implica un scor de minim 6-2/6-3/6-3.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

Foto: The Guardian

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.