CSMS Iași vs FC Botoșani, 26 mai 2016, Liga 1

0

CSMS Iași și FC Botoșani joacă într-un adevărat duel al Moldovei, dar și un mare duel pentru Europa League din play-out, în runda cu numărul 13 din această fază a sezonului 2015/2016, de la ora 18. 

CSMS a pierdut dramatic meciul din runda trecută cu CSU Craiova, scor 2-3, zădărnicindu-și singură șansele de Europa League, acum fiind nevoită să spere că oltenii se vor mai încurca pe acest final de play-out.

CS Universitatea Craiova are un punct în plus şi meciuri cu CFR Cluj (deplasare) şi Petrolul Ploiești (acasă). Pentru a debuta în cupele europene, ieşenii au nevoie de 6 puncte în partidele cu FC Botoşani (acasă) şi ACS Poli Timișoara (deplasare), iar CS Universitatea Craiova să nu câştige în Gruia cu CFR Cluj (cu Petrolul, acasă, oltenii ar fi clar favoriţi).

Toate speranţelei echipei din Copou depind deci de clujeni. Ei nu trebuie decât să câştige jocul cu vecinii din nord şi să spere într-un rezultat favorabil la Cluj.

Absenți 

Ionuţ Voicu de la CSMS a primit în meciul cu CS Universitatea Craiova al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Vor lipsi în continuare stoperul Mădălin Ciucă şi mijlocaşul de bandă Lukács Bőle, care sunt accidentaţi şi stoperul Marius Mihalache cu atacantul nigerian Gomo Onduku, care au fost excluşi din lot.

Oaspeţii de la Botoșani au tot lotul valid, cu excepţia mijlocaşului stânga spaniol Fernando Carralero, care nu va mai juca în ultimele etape din acest sezon, după ce a suferit o fractură de piramidă nazală în partida cu CS Universitatea Craiova.

Echipe probabile 

CSMS Iaşi: Grahovac – Bosoi, Mitić, Frăsinescu, Bădic – Llullaku, Creţu, V. Gheorghe, Ţigănaşu – A. Cristea, Golubović.

FC Botoşani: Iliev – Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Muşat – Cucu, Vaşvari – Fülöp, Cabrera, Ivanovici – Matulevičius.

CSMS Iaşi are 2 victorii în 6 meciuri de play-out susţinute pe teren propriu, iar ultimele 3 meciuri ale “alb-albaştrilor” au fost de peste 2,5 goluri. Echipa din Dealul Copoului a încasat 6 goluri în ultimele 3 etape.

FC Botoşani are cel mai bun atac din play-out, înscriind 24 de goluri în 12 etape. Ei au 2 victorii în 6 meciuri susţinute în deplasare şi au 5 victorii în ultimele 6 etape.

Predicție 

GG3+ (ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci) este recomandarea noastră la o cotă de 2.30. 

Cota minimă pentru PESTE 2,5 goluri în meci este 2.00.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.