CFR Cluj vs CSU Craiova, 26 mai 2016, Liga 1

0

CFR Cluj va da piept cu CSU Craiova joi seară de la ora 20.30, în etapa cu numărul 13 a play-out-ului sezonului competițional 2015/2016 din Liga 1.

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din Liga 1, disputat în deplasare cu Concordia Chiajna cu scorul de 2-1. Echipa antrenată de portughezul António Conceiçao venea după câștigarea Cupei României și nu s-a mai concentrat cum trebuia în partida cu ilfovenii. În urma acestei înfrângeri, a treia din play-out, “feroviarii” au coborât 3 locuri în clasament, ei nemaiavând o miză, neputându-se califica în cupele europene, fiind în insolvență.

CS Universitatea Craiova a trecut cu bine peste meciul de pe “Extensiv” cu CSMS Iași, pe care l-a câștigat cu mari emoții, cu scorul de 3-2. În urma acestui succes, “alb-albastrii” au revenit pe prima poziție în clasamentul din play-out. Acum ei nu mai depind de jocul rezultatelor pentru a juca în preliminariile Europa League, ci doar de ei.

Absenți 

Oaspeţii de la CSU i-au lăsat acasă pe fundaşul dreapta Andrei Dumitraş şi stoperul ivorian Stephane Acka, ambii fiind accidentaţi până la finalul sezonului. Nu va juca nici cel mai bun jucător al craiovenilor, atacantul Andrei Ivan, care a fost convocat la echipa naţională.

CFR Cluj nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu CS Universitatea Craiova.

Echipe probabile 

CFR Cluj: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Camora – Ruiz, Petrucci, Gomelt – Jakoliš, Cristian López, Vítor Bruno.

CSU: L. Popescu – S. Achim, Popov, Iliev, Vătăjelu – Zlatinski, Mateiu, Madson – Băluţă, Măzarache, Nuno Rocha.

CFR Cluj are cea mai bună defensivă din play-out, primind 9 goluri doar în 12 etape, palmaresul per total fiind de  4 victorii şi 2 egaluri în meciurile jucate acasă în play-out. Mai mult, feroviarii nu au niciun egal în ultimele 4 etape de play-out.

CS Universitatea Craiova are 4 înfrângeri în 6 meciuri jucate în deplasare în play-out. Ei  au un singur succes în deplasare în acest an, iar ultimele 3 meciuri ale craiovenilor au fost de peste 2,5 goluri.

Predicție 

PSF X la minim 1.75 pare o alegere bună.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.