Dinamo vs CSM București 30 mai 2016. Finala campionatului

0

Meciul meciurilor în Liga Națională de Handbal Masculin are loc astăzi cu începere de la ora 18.00 în sala DINAMO din capitală. Meciul se dispută cu trofeul de campioni pe masă, întâlnirea fiind cea de-a 3-a din seria de cel mai bun din 3 partide.

Primul meci a fost câștigat fără drept de apel de dinamoviști cu 34-20, într-o primă repriză de coșmar pentru CSM care a reușit contraperformanța de a înscrie doar 6 goluri într-o repriză.

A urmat un retur foarte încrâncenat în Sala Rapid, un meci în care ambele echipe au trecut la cârma partidei, însă decisive au fost cele 3 intervenții consecutive ale portarului Ionuț Iancu, acesta apărând 3 lovituri de la 7 metri ale dinamoviștilor. CSM s-a impus în final cu 27-25, menținând suspansul la cote maxime pentru partida de astăzi.

Nicu Negru și Krsto Milosevic cu câte  7 reușite, urmați de Javier Humet cu 6, au fost principalii marcatori  pentru CSM București în victoria precedentă, în timp ce pentru Dinamo capul de afiș al marcatorilor l-au ținut Așoltanei cu 6 goluri, urmat de Jakov Vrankovic cu 5.

Predicții 

Dinamo va fi echipa avantajată de susținerea fanilor, sala din Ștefan cel Mare va fi plină până la refuz. Pe lângă acest mic avantaj, jucătorii pe care Dinamo îi are în lot par mai experimentați, iar setea de performanță îi poate poziționa ca favotiți. Ne așteptăm la un meci echilibrat, pariurile pe linii de handicap fiind periculoase.

1.50 este cota pentru victoria gazdelor.

foto: globalsports.ro

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.