BC Mureș vs. CSM CSU Oradea 30 mai 2016, finala campionatului

0

BC Mureș joacă astăzi de la ora 20.00 meciul 4 al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Pentru gazde este un meci cu sabia deasupra capului, deoarece după înfrângerea de sâmbătă sunt conduși cu 2-1 la general de oaspeții din această seară, CSM Oradea.

Finala se dispută pe principiul cel mai bun din 3 meciuri, primele două, cele de la Oradea, fiind împărțite. Oradea s-a impus în primul meci, logic, cu 85-79. A urmat în meciul 2 o sarabandă a ratărilor orădenilor care i-au permis lui BC Mureș să câștige cu 77-71.

Meciul 3, disputat în sala sporturilor de la Târgu Mureș, a fost adjudecat de orădeni la 9 puncte diferență, cu 82-71. În acest meci putem spune că diferența a făcut-o procentajul reușitelor de 3 puncte, BC mureș înscriind doar 10 din 36 de tentative, procentaj 28%, fașă de CSM Oradea care a reușit 9 din 20 de încercări, realizând un procentaj de 45%. MVP-ul partidei a fost jucătorul antrenat de Cristian Achim, Martin Gilbert Zeno, cu 25 de puncte înscrise, iar vioara întâi a gazdelor a fost din nou Goran Martinic cu 20 de reușite.

Predicții 

Ne așteptăm la un nou meci echilibrat între cele două formații, iar diferența să fie făcută de randamentul obținut din spatele liniei de 3.

1.75 este cota pentru CSM Oradea +2,5, adică BC Mureș nu se va impune la o diferență mai mare de 2 puncte.

foto: globalsports.ro

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.