David Ferrer vs Tomas Berdych, 30 mai 2016, Roland Garros

0

Săptămâna a doua de la Roland Garros debutează luni 30 mai cu duelul din optimile de finală, dintre David Ferrer și Tomas Berdych, pe tabloul masculin.

David Ferrer ocupă în acest moment poziția a-11-a în clasamentul mondial ATP. Ajuns la 34 de ani, David rămâne același tenismen dârz care luptă pentru fiecare punct, iar această putere de luptă l-a propulsat pe iberic în top 10 pe aproape toată perioada carierei. Ferrer are în acest an 21 de victorii și doar 10 înfrângeri. În această săptămână, sportivul din Spania a reușit să treacă pe rând de: Evgeny Donskoy, Juan Monaco și Feliciano Lopez. Singurul set pierdut de tenismenul de 34 de ani a venit în confruntarea cu argentinianul Juan Monaco din turul secund.

Cehul Tomas Berdych traversează un moment slab al carierei. Acesta ocupă în acest moment poziția a-8-a în clasamentul mondial, însă rezultatele din 2016 trădează adevărata formă a acestuia. Berdych a obținut până acum 23 de victorii și 10 înfrângeri, însă nu a reușit să câștige vreun trofeu.

Berdych a atins semifinalele la Doha și Marseille și sferturile de finală la Australian Open, Miami, Madrid și Dubai, dar s-a făcut de râs la Roma, tot pe zgură, când a pierdut la Goffin cu un neverosimil 0-6, 0-6!

David Ferrer și Tomas Berdych se vor întâlni luni pe zgura de la Paris pentru a-16-a oară în carieră. Scorul acestor întâlniri directe îi este favorabil lui Ferrer care conduce cu 9 la 6. Cea mai recentă dispută a avut loc la Madrid în urmă cu aproximativ o lună și jumătate iar atunci se impunea Tomas Berdych după un meci foarte disputat, încheiat cu scorul de 7-6, 7-5.

Predicție 

Cota minimă 1.80 pentru victoria spaniolului

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: wikimedia.org

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.