Novak Djokovic vs Roberto Bautista-Agut, 30 mai 2016, Roland Garros

0

Liderul mondial ATP Novak Djokovic dă piept pe 30 mai la Roland Garros, în optimile de finală cu spaniolul Roberto Bautista Agut, începând cu ora 14.

Novak Djokovic este omul care domină de o bună perioadă de timp tenisul masculin. Cu doar trei înfrângeri în acest sezon, una deoarece a abandonat în fața lui Lopez la Dubai, una surprinzătoare la Monte Carlo în fața lui Jiri Vesely și una la Roma în finală, cu Andy Murray, Djokovic pare de neoprit când este în formă maximă.

În căutarea primului său titlu la Roland Garros, singurul de Mare Șlem care îi lipsește de altfel, sârbul a trecut de tenismenul din Taipei, Yen-Hsun Lu cu scorul de 6-4, 6-1, 6-1, în primul tur la Paris. În următoarele două tururi, Djokovic a câștigat fără probleme, 3-0 cu Darcis și Bedene și speră la ridicarea trofeului de la Roland Garros pentru prima oară.

Favoritul numărul 14 la această ediție a Roland Garros-ului, Roberto Bautista Agut, în vârstă de 28 de ani își continuă evoluțiile bune și constante ocupând în acest moment poziția a-16-a în clasamentul mondial. Performanțele spaniolului în 2016 nu s-au lăsat așteptate iar acesta a reușit să-și adjudece un titlu la Sofia în Bulgaria și unul la Auckland în Australia.

În această săptămână, Agut a reușit să-i depășească pe Dmitry Tursunov și Paul-Henri Mathieu, fără să piardă vreun set. În turul al-3-lea, Roberto a reușit o partidă excelentă în față tânărului Borna Coric, pe care a reușit să-l învingă tot cu 3-0.

Novak Djokovic și Roberto Bautista-Agut s-au mai întâlnit până acum de 4 ori iar de fiecare dată s-a impus sârbul. Liderul mondial a pierdut un singur set în duelurile cu Bautista, mai precis în anul 2015 la US Open.

Predicție 

1.25 pentru victoria lui Djokovic în 3 seturi

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: foxsportsasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.