Serena Williams vs Yulia Putintseva, 2 iunie 2016, Roland Garros

0

Astăzi, de la ora 16:00, pe 2 iunie, avem partida dintre Serena Williams și Yulia Putintseva, în cel mai dezechilibrat sfert de finală de pe tabloul feminin de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Serena Williams a ajuns la 34 de ani, însă continuă să domine tenisul feminin de departe. Are 70 de titluri în carieră, iar unul unul a venit chiar și în acest sezon, la Roma (Italia), fix înainte de Roland Garros.

Ea a câștigat ieri extrem de ușor cu Elina Svitolina, 6-1, 6-1, rămânând de departe marea favorită de la Paris, pentru a-și apăra titlul. La turneul parizian, ea a mai a dispus la fel de lejer de Rybarikova (SVK) și Pereira (BRA), dar apoi reprezentanta gazdelor, Kiki Mladenovic, i-a creat mari probleme. Sportiva din SUA a învins-o greu, cu 6-4, 7-6.

Yulia Putintseva este probabil marea surpriză de până acum de la RG. Kazaha este situată pe locul 60 în clasamentul WTA. Este o jucătoare mai degrabă de fundul terenului, defensivă deci care face majoritatea punctelor cu forehand-ul. N-are niciun titlu important în carieră, iar 2016 n-a adus nimic spectaculos. Are o semifinală la Kaohsiung și un sfert de finală Charleston.

Putintseva a surprins pe toată lumea în optimi, când a învins-o pe Carla Suarez Navarro (Spania), o jucătoare mult mai bună decât ea, 14 WTA, cu scorul de 7-5, 7-5, într-o partidă cu multe breakuri.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de două ori până acum, cu americanca având câștig de cauză în ambele meciuri, fără set pierdut. Ultima oară, a fost chiar la Indian Wells, Williams impunându-se cu scorul de 7-6, 6-0.

Predicție 

1.30 este cota minimă recomandată pentru victoria cu 2-0 la seturi a Serenei.

 

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: foxsportsasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.