Analize și predicții EURO 2016, Grupa B

0

Grupa B 

  1. ANGLIA
  2. RUSIA
  3. SLOVACIA
  4. ȚARA GALILOR

ANGLIA este mai motivată ca oricând de exemplul din propria curte, unde un club mic precum Leicester City a reuțit să ofere o lecție de motivație și încredere în sine duse la extrem pâna la îndeplinirea unui vis aproape imposibil, câștigarea titlului de campioană Premier League. Exemplul dat de ”vulpi” va fi cel mai puternic model inspirațional invocat de orice antrenor din lume mult timp de acum încolo, însă pentru Roy Hodgson constituie un avantaj faptul că are în lot jucători care au participat la transformarea acestui vis în realitate. Valoarea lotului englez este cotată la 477 de milioane de Euro, cu Raheem Sterling cap de afiș la 45 de milioane de euro, urmat de golgheterul lui Totteham, Harry Kane, la 40 de milioane de euro.

Cei mai în formă jucători pe care îi putem menționa sunt atacanții Vardy și Kane, de altfel ocupanții primelor două poziții în clasamentul golgheterilor Premier League la finele sezonului recent încheiat. În mare formă este și tânărul mijlocaș al lui Tottenham, Delle Alli, unul din concurenții serioși la premiul de cel mai bun tânăr jucător al turneului. Anglia are, cu siguranță, cel mai valoros lot din această grupă, fiind chiar favoriți la câștigarea grupei.

În calificări, Anglia a avut un parcurs impecabil cu 10 victorii din 10 meciuri și un golaveraj 31-3, dar cu adversari modești ca: Elveția, Slovenia, Estonia, Lituania și San Marino.

Echipa probabilă: Hart–Walker, Cahill, Smalling, Rose–Dier, Wilshere, Alli–Rooney–Kane, Vardy

RUSIA ajungea în semifinalele EURO 2008 după ce învingea în prelungiri Olanda cu scorul de 3-1. A fost un moment de glorie care a propulsat jucători ca Pavlyuchenko, Arshavin și Zhirkov la cele mai puternice cluburi din Londra. De atunci, lucurile au luat-o, însă, pe o pantă descendentă, generațiile următoare nefiind atât de valoroase. La cârma echipei a venit Fabio Capello, care după un egal acasă cu Moldova și două înfrângeri în fața Austriei în calificări a fost înlocuit de Leonid Slutsky care a reușit să salveze situația cu 4 victorii la rând, calificând Rusia de pe locul 2 în grupă, în urma Austriei, dar în fața celorlalte concurente: Suedia, Muntenegru, Liechtenstein și Moldova.

Lotul Rusiei este cotat la 136 de milioane de euro, mijlocașullui Zenit, Oleg Shatov și portarul lui CSKA Moscova, Igor Akinfeev, fiind considerați cei mai valoroși și cotați la 14 milioane de euro.  Cherychev și Dzagoev sunt cele mai importante absențe din lot. Este foarte posibil ca Rusia să prindă locul 2 din grupă, experiența lor în astfel de competiții fiind un avantaj.

Echipa probabilă: Ainfeev–Smolinkov, Berezutski, Ignashevitch, Schennikov–Glushakov, Ivanov–Samedov, Kokorin, Shatov–Dzyuba

SLOVACIA este o apariție în premieră la un turneu final al campionatului european de fotbal, de la obținerea independenței statutare recunoscută de UEFA. Naționala slovacă a avut o campanie de calificare reușită, cu 7 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere. Înfrângerea a apărut pe terenul campioanei europene în exercițiu, Spania, echipă de care a reușit să dispună pe teren propriu, într-o victorie spectaculoasă, 2-1. De altfel, slovacii au făcut o figură frumoasă la ultima competiție majoră la care au, World Cup 2010 din Africa de Sud, când s-au calificat din faza grupelor după o victorie interzisă cardiacilor cu răsturnări de situație, 3-2 în fața Italiei, fiind eliminați în optimi cu 2-1 de Olanda, la capătul unei prestații bune.

Marek Hamsik este starul incontestabil al naționalei, jucător cotat la 35 de milioane de euro, mai mult de o treime din valoarea totală a lotului naționalei, estimat la 85 de milioane de euro. Următorul jucător ca valoare este fundașul lui Liverpool, Skrtel, estimat la 10 milioane. Playmakerul lui Napoli a fost și golgheterul Slovaciei în campania de calificare, cu 5 reușite din cele 17 marcate în total de toată echipa.

Slovacia are o șansă foarte bună de a se califica în optimile competiției

Echipa probabilă: Kozáčik– Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan– Kucka, Pečovský, Mak, Hamšík, Weiss– Ďuriš.

ȚARA GALILOR este o nouă prezență în premieră la turneul final al campionatului European. Doar calificarea la acest turneu este considerată o realizare deosebită a galezilor, care își doresc să fie un prim pas pe scara performanței fotbalistice pe care și-au propus să o escaladeze. Considerați din start out-sideri în această competiție, galezii sunt în acest moment clasați pe locul 24 în clasamentul FIFA, iar valoarea lotului este estimată la 170 de milioane de euro, 80 fiind cota lui Gareth Bale, starul incontestabil, urmat de jucătorul lui Arsenal Londra, AAron Ramsey, la pragul de 30 de milioane.

Majoritatea jucătorilor evoluează în Premier League, iar nivelul competițional este clar ridicat. Având în vedere că sunt în aceeași grupă cu Anglia, este de așteptat ca galezii să evolueze cu foarte multă motivație, iar lupta pentru calificarea în optimi să fie una foarte echilibrată în această grupă. Campania de calificare la EURO a fost un succes pentru ”dragoni”, ei clasându-se pe locul doi, după Belgia, cu 6 victorii, 3 egaluri și o înfrângere, într-o grupă din care au mai făcut parte Bosnia și Herțegovina, Israel, Cipru și Andorra.

Echipa probabilă: Hennessey–Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor– Ramsey, King, Allen–Bale, Robson-Kanu

Ponturi ANTE-POST Grupa B: 

  • ANGLIA să se claseze pe unul din primele 2 locuri–1.25
  • SLOVACIA să câștige minim 3 puncte–1.75
  • ȚARA GALILOR să înscrie minim 3 goluri în grupă–1.75

Nu rata articolele de analiză din zilele următoare ale celorlalte grupe!

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.