Analize și predicții EURO 2016, Grupa C

0

Grupa C

  1. GERMANIA
  2. UCRAINA
  3. POLONIA
  4. IRLANDA DE NORD

GERMANIA abordează campionatul european din postura de campioană mondială. Nemții par să aibă, totuși, probleme mari la această competiție, dacă este să ne luăm după forma arătată în ultimele meciuri de pregătire, comparativ cu World Cup 2014 când au defilat la Rio. Germania a câștigat de 3 ori titlul european, în 1972, 1980 și 1996. La ultima ediție EURO, cea din 2012, Germania a fost eliminată în semifinale, fiind învinsă cu 2-1 de Italia, după ce Mario Ballotelli a înscris de două ori. Finalul campaniei de calificare i-a găsit pe nemți, după cum era de așteptat, pe primul loc al grupei D, cu 22 de puncte, 1 mai mult decât ocupanta locului secund, Polonia, printre echipele surclasate aflându-se și Irlanda, Scoția, Georgia și Gibraltar.

Două absențe mari putem nota în lotul Germaniei și anume Marco Reus și Gundogan, ambii accidentați. Valoarea estimată a lotului deplasat în Franța este de 580 de milioane de euro, capul de afiș ținându-l Thomas Muller cu o valoare de 70 de milioane, urmat de colegul său de la Bayern Munchen, Manuel Neuer la borna de 45 de milioane și Mesut Ozil, la 50.

Atacul nemților poate fi considerat oarecum sub așteptări, având în vedere că în lot sunt Thomas Muller, Mario Goetze, Mario Gomez și Sane de la Schalke. Omul cheie poate fi și de această dată Thomas Muller, cel care a fost golgheter și în preliminarii, cu 9 reușite dintr-un total de 24. Șanse mari ca nemții să câștige grupa.

Echipa probabilă: Neuer–Höwedes, Hummels, Boateng, Hector– Kroos, Khedira– Müller, Özil, Draxler– Gomez.

UCRAINA a reușit să furnizeze nume mari fotbalului în ultimii ani, precum Shevchenko, Rebrov, Luzhny, Tymoshchuk, iar acum tinerii Konoplyanka  sau Yarmolenko. Cea mai bună reprezentație a Ucrainei la o competiție majoră a fost în 2006 când, la cupa mondială din Germania, a ajuns până în faza sferturilor de finală de unde a fost eliminată de Italia. La EURO au participat o singură dată, la ediția din 2012, unde au fost calificați din postura de gazde, alături de Polonia, însă nu au reușit iasă din grupe. Valoarea lotului deplasat în Franța este de 123,6 milioane de euro, cei mai însemnați jucători din acest punct de vedere fiind cei doi atacanți de 26 de ani, Evgen Konoplyanka și Andriy Yarmolenko, evaluați la 25, respectiv 23 de milioane.

Ucraina are o problemă mare în defensivă, portarul Pyatov, prin gafele sale, transmițând o stare de nesiguranță apărării. Va fi mare bătălie pentru locul 2, probabil, între ucraineni și Polonezi. În campania de calificări, Ucraina s-a văzut nevoită să joace barajul împotriva Sloveniei, după ce a terminat pe locul 3 în grupă după Spania și Slovacia.

Echipa probabilă: Pyatov–Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk–Stepanenko, Garmash, Rotan–Yarmolenko, Konoplyanka–Zozulya.

POLONIA se va duela din nou cu Germania, după ce și-au împărțit victoriile în meciurile din grupa de calificare. Pentru Polonia este a 3-a participare consecutivă la EURO, în 2008 și 2012 nefiind în stare să se califice din faza grupelor. Valoarea estimată a lotului este de 193, 5 milioane de euro, starul lui Bayern, Robert Lewandowski, fiind cotat la 75 de milioane. Actualul lot este considerat de mulți specialiști cel mai bun lot al naționalei Poloniei de mulți ani încoace, iar actuala generație poate avansa în fazele eliminatorii ale turneului.  Jacub Blaszczykowski, Lukasz Piszczek, Piotr Zielinski sau Grzegorz Krychowiak vor fi  piese de bază ale angrenajului polonez. Șansa Poloniei de a trece de grupe este una reală.

Echipa probabilă: Fabiański–Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk– Błaszczykowski, Krychowiak, Zieliński, Grosicki–Milik, Lewandowski.

IRLANDA DE NORD este outsiderul grupei, o echipă calificată în premieră la un turneu final de campionat european, după ce a câștigat grupa de calificare în care s-a aflat și România, cu 6 victorii, 3 egaluri și o înfrângere suferită chiar la București. Valoarea totală a lotului este estimată la 38 de milioane de euro, cele mai grele piese fiind căpitanul Steven Davies, mijlocașul lui Southampton, și fundașul central al lui West Brom, Johnny Evans, ambii cotați la 6 milioane de euro. Echipa antrenată de Michael O’Neil va avea o misiune foarte dificilă, dar nu imposibilă, de a impune stilul britanic de joc într-o grupă în care pleacă la drum cu ultima șansă.

Echipa probabilă: Carroll–Cathcart, McAuley, J Evans–McLaughlin, Norwood, McNair, Davis, Dallas–Ward, Lafferty.

Ponturi ANTE-POST Grupa C

  • Primele două clasate, indiferent de ordine--Germania și Polonia–2.30
  • Faza eliminatorie Irlanda de Nord–grupe–1.35

Nu rata articolele de analiză din zilele următoare ale celorlalte grupe!

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.