Analize și predicții EURO 2016, Grupa E

0

Grupa E ne oferă și ea la acest turneu final un tablou interesant, cu 4 echipe care își vor disputa calificarea mai departe, cu un plus pentru Belgia, Italia și Suedia față de Irlanda,  o echipă care poate face totuși surprize în Franța. Belgia e văzută de toți un dark horse cu șanse chiar la titlu, Italia e vicecampioana în exercițiu care mereu poate trage la trofeu, iar Suedia îl are pe Zlatan și aici am spus totul.

GRUPA E

  1. BELGIA
  2. ITALIA
  3. IRLANDA
  4. SUEDIA

 

BELGIA  începe acest Campionat European cu o mare șansă. Aceea de a putea fi echipa venită din planul 2 care câștigă un mare trofeu de turneu final, devansând granzii Italia, Spania, Anglia, Franța sau Germania.

Cu un lot care valorează 460,9 milioane de euro și cu multe vedete care joacă la forțe mari ale Europei, Belgia poate surprinde pe toată lumea și se poate bate de la egal la egal, în zi bună, cu orice formație de pe continent.

Cei mai scumpi jucători sunt Hazard de la Chelsea, 70 de milioane, De Bruyne, City, 60 de milioane și Romelo Lukaku, Everton, 35 de milioane. De altfel, toate așteptările experților în fotbal se îndreaptă asupra celor 3, care pot fi factori decisivi ai succesului Belgiei. Cea mai ”grea” absență din lotul pregătit de Marc Wilmots este cjiar stâlpul apărării, Vincent Kompany, accidentat.

Belgia a mai jucat de 4 ori la EURO, ultima dată însă în 2000, când a găzduit turneul, alături de Olanda. Are ca palmares o finală în 1980, pierdută cu Germania. La EURO 2016 s-a calificat ușor, câștigând grupa B preliminară cu Țara Galilor, Bosnia, Israel, Andorra și Cipru.

Echipa probabilă: Courtois–Alderweireld, Denayer, Vermaelen, Vertonghen– Nainggolan, Witsel– Mertens, De Bruyne, Hazard–Lukaku.

ITALIA  este vicecampioana în exercițiu de la EURO, pierzând finala categoric acum 4 ani cu Spania, 0-4. Este al 9-lea turneu final de Europene pe care italienii îl bifează, ei fiind câștigători o singură dată, în 1968.

Aflat pentru ultima dată pe banca tehnică a Italiei, înainte de a pleca la Chelsea, Antonio Conte se bazează pe un lot de 272 de milioane de euro. Piesa de rezistentă este Bonucci de la Juventus, cu o cotă de 30, fiind urmat de Candreva, cu 25 și de Insigne, tot 25 de milioane, cei doi evoluând la Lazio, respectiv Napoli. Cele mai notabile absențe sunt Verrati, Marchisio, Pirlo și Ballotelli.

Italia a câștigat o grupă preliminară în care s-a bătut cu Croația, Norvegia și Bulgaria, neluând în seamă Azerbaidjan și Malta.

Trupa lui Conte merită luată în seamă, având în vedere că nici în 2012 nu era cotată să ajungă prea departe și a bifat finala, așa cum s-a întâmplat și la CM 2006, în plin scandal Calciopoli, peninsularii cucerind atunci chiar trofeul.

Echipa probabilă: Buffon–Barzagli, Bonucci, Chiellini–Candreva, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, Darmian–Pellé, Éder.

IRLANDA  poate fi surpriză plăcută a acestei grupe de 4, ea fiind cotată cu ultima șansă de calificare în optimi. Totuși, echipa condusă de Martin O’Neill are jucători de calitate și va face viață grea tuturor celorlalți 3 grei din grupă.

89,3 milioane de euro valorează lotul irlandez, marea vedetă fiind Seamus Coleman, 19 milioane, de la Everton, urmat fiind de McCarthy, tot Everton, 17 milioane cotă. Atacantul Shane Long de la Southampton întregește top 3, cu 10 milioane valoare.

Interesant este că Irlanda și Italia au fost în aceeași grupă și acum 4 ani, italienii având câștig de cauză cu 2-0.

Pentru jucătorii de limbă engleză este al treilea EURO, după cele din 88 și 2012. În ambele situații ei nu au depășit grupele. În preliminarii, Irlanda a trebuit să treacă la baraj de Bosnia, scor 3-1 la general. Și asta după ce în grupa inițială, C, au fost depășiți de Germania și Polonia, mulțumindu-se cu locul 3, loc de baraj.

Echipa probabilă: Randolph–Coleman, Keogh, O’Shea, Brady–Walters, Whelan, McCarthy, Hendrick– Hoolahan–Long.

SUEDIA începe cu Zlatan și se termină cu Ibrahimovic. Naționala Suediei este o echipă mediocră, cu un antrenor mediocru, dar are în componență o comoară, un factor care poate transforma furnicile în monștri. Jocul naționalei suedeze este foarte simplu, iar ideea de bază este că toți jucătorii vor căuta să paseze mingea până o pot aduce pe culoarul perfect pentru Zlatan. Când mingea ajunge la el, nimic nu e previzibil…Zlatan se poate da peste cap de trei ori, lovind-o în final cu călcâiul, poate încerca (și a reușit) foarfeca perfectă de la 40 de metri, sau își poate surprinde adversarii cu o pasă filtrantă către colegul din atac, Guidetti, un fotbalist în formă, titular meci de meci la Celta Vigo, cu care a reușit un sezon excelent.

Valoarea totală a lotului deplasat de Janne Andersson este estimată la 87 de milioane de euro, Zlatan fiind cotat la 15, iar pe următoarea poziție se află mijlocașul lui CSKA Moscova, Pontus Wernbloom.

Campania de calificare a nordicilor i-a pus în postura disputării barajului, deoarece au terminat pe locul 3 într-o grupă câștigată detașat de Austria, urmată de Rusia. La baraj au dat piept cu vecinii din Danemarca, pe care Zlatan i-a bătut aproape de unul singur, el înscriind 3 din cele 4 goluri în poarta lui Peter Schmeichel în dubla manșă.

Echipa probabilă: Isaksson–Lustig, Lindelöf, Granqvist, Olsson–Durmaz, Källström, Hiljemark, Forsberg–Berg, Ibrahimović.

Ponturi ANTE-POST Grupa E: 

  • Belgia să câștige grupa E–2.20
  • Suedia să marcheze minim 3 goluri în grupa E–1.90

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.