Spania vs Cehia, 13 iunie 2016, Grupa D EURO 2016

0

Luni de la ora 16:00, Stadionul Municipal din Toulouse găzduiește disputa dintre Spania și Cehia, din cadrul grupei D a campionatului european de fotbal, EURO 2016.

Spania, actuala campioană europeană, de două ori la rând chiar, își începe aventura către un nou triumf european, în acest an având ocazia să își treacă în palmares cel de-al patrulea trofeu, dar și pe al treilea consecutiv, ceea ce ar fi o premieră istorică. Trebuie spus că moralul trupei lui Del Bosque nu e unul strălucit, având în vedere că în ultima partidă de pregătire, cea contra Georgiei, a suferit o înfrângere surprinzătoare, pierzând cu 0-1.

La ultimul turneu final, CM 2014, Spania a dezamăgit, fiind eliminată din grupele mondialului după primele două partide, pierzând cu Olanda (1-5) și Chile (0-2), reușind să obțină doar o victorie în ultimul meci, cu Australia (3-0).

Un lucru interesant este faptul că naționala iberică nu a mai pierdut o partidă de campionat european din 2004, de la înfrângerea în fața Portugaliei, țara gazdă a turneului.

De cealaltă parte, vom spune că Cehia a obținut a cincea calificare consecutivă la un campionat european, reușind să termine prima în grupa A a preliminariilor, devansând trupe importante ca Islanda, Turcia, Olanda, Kazakhstan sau Letonia.

Băieții lui Vrba au reușit ca în zece meciuri să acumuleze 22 de puncte, izbutind șapte victorii și o remiză, pierzând doar de două ori. Cehia reușit să treacă de faza grupelor la ediția precedentă de EURO, terminând pe prima poziție într-o grupă cu Grecia, Rusia și Polonia, fiind însă eliminată în sferturi de Portugalia.

Cele două s-au întâlnit de patru ori în istorie, trei dintre aceste dueluri fiind câștigate de Spania, înregistrându-se de asemenea și un rezultat de egalitate.

Echipe probabile 

Spania: Casillas – Juanfran, Piqué, Ramos, Alba – Busquets – Silva, Fàbregas, Iniesta, Nolito – Morata.

Cehia: Čech – Kadeřábek, Sivok, Kadlec, Gebre Selassie – Darida, Plašil – Dočkal, Rosický, Krejčí – Necid.

Predicție 

Spania își va etala celebrul joc de posesie, iar pentru cehi va fi destul de greu să își creeze ocazii clare de gol, singurele variante plauzibile de a pune în pericol poarta lui Casillias fiind pe contraatac sau din faze fixe. De asemenea, ne așteptăm la o organizare defensivă riguroasă a Cehiei, astfel că meciul poate fi relativ sărac în goluri. Ne așteptăm ca Spania să câștige fără să primească gol, iar cota minimă recomandată pentru acest tip de pariu este 2.35, cu mize de 4% din bankroll-ul alocat turneului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.