Irlanda vs Suedia, 13 iunie 2016, Grupa E EURO 2016

0

Luni, 13 iunie, începând cu ora 19:00, Irlanda și Suedia se vor duela într-o partidă din cadrul grupei E a Campionatului European, EURO 2016, chiar pe Stade de France din Paris.

Interesant de remarcat de la început că este un meci între două formații care au ajuns la EURO după meciuri de baraj.

Irlanda a ajuns pentru a treia oară în istorie la un Campionat European, după ce s-a clasat pe locul treilea într-o grupă foarte grea, unde Germania și Polonia au ocupat primele două locuri. Totuși, trupa în alb și verde a trecut foarte ușor de Bosnia la baraj, oarecum surprinzător am putea spune, după 3-1 la general.

Irlanda a jucat șase meciuri la turneele finale Europene, în care a reușit o singură victorie, iar golaverajul este unul negativ, 3-11.

Pentru Zlatan va fi primul meci al sau la acest EURO, chiar în orașul unde a făcut istorie în Franța, la Paris, pentru PSG. Suedia a reușit să se califice la acest turneu final pe aceeași filieră ca rivala Irlanda, ocupând tot locul al treilea în grupă, ceea ce le-a permis să dispute un meci de baraj.

Ibrahimovic și colegii săi au trecut cu 4-3 de Danemarca la general și au obținut cea de-a cincea calificare consecutivă la Euro și a șasea din istorie. Cea mai mare performanță a nordicilor a fost prezența în semifinalele turneului final din 1992, disputat la ei acasă.

Cele două rivale de luni s-au întâlnit de opt ori de-a lungul timpului, dar cele mai recente dispute datează din 2013, atunci când au făcut parte din aceeași grupă de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, Suedia fiind echipa mai bună, reușind să obțină o victorie și o remiză, clasându-se pe locul secund atunci în grupă.

Echipe probabile 

Irlanda: Randolph – Coleman ,O’Shea ,Clark ,Brady – McCarthy ,Whelan – Hendrick, Hoolahan ,Walters – Long.

Suedia: Isaksson – Lustig ,Granqvist ,Lindelof ,Olsson – Ekdal, Forsberg , Durmaz ,Kallstrom – Ibrahimovic , Berg.

Predicție 

Va fi o partidă foarte echilibrată, cel puțin la prima vedere, o partidă de 0-0 sau 1-1. Reprezintă valoare pentru pariori încercarea pronosticului X la pauză/X la final, la cote minime de 4.50, cu miză 2% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.