Austria vs Ungaria, 14 iunie 2016, Grupa F EURO 2016

0

Marți seară de la ora 19:00, Austria și Ungaria se întâlnesc pe Nouveau Stade din Bordeaux, acolo unde va avea loc prima partidă a grupei F de la EURO 2016.

Vorbim de un duel interesant pe plan istoric dacă putem să spunem așa, într-o două țări care acum sute de ani formau un imperiu extrem de puternic, cel Austro-Ungar.

Austria este o națională ce se află în creștere, având în componența lotului câțiva jucători de clasă, ce evoluează la echipele de top ale Europei, cel mai important fiind David Alaba de la Bayern. Reprezentativa Austriei a reușit să se califice pentru prima dată la EURO prin intermediul preliminariilor, participând și în 2008, însă din postura de țară gazdă.

Atunci, austriecii au ieșit încă din grupe.

În preliminarii, ei au reușit să câștige 28 de puncte din 30 posibile, obținând nouă victorii și un rezultat de egalitate, în zece partide izbutind să marcheze nu mai puțin de 22 de goluri.

Ungaria revine la campionatul european după o pauză de mai bine de 44 de ani, ultima participare fiind în 1972. Ungurii au o misiune grea în ceea ce privește calificarea în optimile competiției, ajungând la EURO după un baraj cu Norvegia.

Ei au fost în grupă cu România în calificări, terminând sub noi și sub Irlanda de Nord.

În zece meciuri, ei au acumulat doar 16 puncte, izbutind 4 victorii și 4 remize, pierzând de două ori, în aceste partide înscriind doar 11 goluri. În ultimele amicale, Ungaria a remizat fără goluri cu reprezentativa Coastei de Fildeș, pierzând apoi în duelul cu Germania.

Cele două s-au înfruntat de multe ori în istorie, prima întâlnire fiind câștigată de Austria, însă de atunci s-au înregistrat patru remize și șase victorii pentru Ungaria.

Echipe probabile 

Austria: Almer – Klein, Dragović, Prödl, Fuchs – Alaba, Baumgartlinger – Harnik, Junuzović, Arnautović – Janko.

Ungaria: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Nagy – Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh – Szalai.

Predicție 

Recomandarea noastră este să alegeți victoria Austriei în acest meci la cote minime de 1.85 și miză 5% din bankroll.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.