Portugalia vs Islanda, 14 iunie 2016, Grupa F EURO 2016

0

Cel mai atractiv duel al zilei de 14 iunie la EURO este cel de la ora 22:00, duel care le va pune față în față pe Portugalia și Islanda.

Odată cu acest meci se va încheia și prima etapă din faza grupelor la turneul final din Franța, o primă etapă în care am văzut multe jocuri interesante.

Vom spune clar faptul că Portugalia este favorită în Grupa F, însă nu va avea viață ușoară în lupta pentru locul întâi, Austria fiind hotărâtă să scoată maximum de puncte, iar Islanda e o trupă care a făcut ravagii în preliminarii. Pare o grupă foarte accesibilă pentru lusitani, iar ca individualități la nivel de lot stau de departe cel mai bine.

Ronaldo este binenteles starul ofensivei, lusitanul dorind cu ardoare să își treacă în cont și un trofeu cu naționala, acesta fiind singurul care îi lipsește din palmares.

Legat de atacul Portugaliei, acesta a ieșit la rampă în ultimul amical, 7-0 cu Estonia în urmă cu mai puțin de o săptămână, Ronaldo bifând 2 goluri.

Islanda a surprins pe toată lumea în preliminarii, câștigând tur-retur cu Olanda, învingând și Cehia, dar și Turcia, terminând pe 2 într-o grupă în care multă lume o dădea pe penultimul loc, doar peste Kazahstan.

Organizarea defensivă bună a nordicilor din preliminarii a cam lipsit totuși în ultima perioadă, dovadă că aceștia au primit 11 goluri în ultimele șase partide, toate amicale.

Islanda a pierdut ultimele două întâlniri directe cu Portugalia, 1-3 și 3-5, în 2010, respectiv 2011.

Echipe probabile 

Portugalia: Patricio – Cedric, Pepe, Alves, Guerreiro – Mario, Pereira, Moutinho, Silva – Nani, Ronaldo.
Islanda: Kristinsson – Saevaersson, Arnason, Sigurdsson, Skulason – Bjarnason, Gunnarsson, Sigurdsson, Gudmundsson – Finnbogason, Sigthorrsson.

Predicție 

Un pariu interesant este că Ronaldo va înscrie în meci la cotă minimă 1.90 și 5% din bankroll. Cristiano este și executant de lovituri libere și de penalty-uri și un golgheter consacrat.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.